Αυτή η παλιά δήλωση της Aniston από το 2006, είναι η απόδειξη για όσα συμβαίνουν με τον Brad Pitt

Αυτή η παλιά δήλωση της Aniston από το 2006, είναι η απόδειξη για όσα συμβαίνουν με τον Brad Pitt

Το είχε πει και μόνη της

Η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt παντρεύτηκαν το 2000, όμως ο γάμος τους δεν έμελλε να κρατήσει πολύ. Το 2005 χώρισαν και αιτία του χωρισμού δεν ήταν άλλη από την Angelina Jolie, την οποία ο Brad γνώρισε μέσα από την ταινία στην οποία συμπρωταγωνίστησαν Mr & Mrs Smith.

Αυτό ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση για την Aniston, η οποία στα καλά του καθουμένου έμεινε στα κρύα του λουτρού και με ένα διαζύγιο ανά χείρας. Ωστόσο μια δήλωση που έκανε η Jennifer Aniston το 2006 βγήκε και πάλι στο προσκήνιο και κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ίσως κατά κάποιον τρόπο να εξηγεί και την τωρινή σχέση της ηθοποιού με τον πρώην σύζυγό της.

Είναι αλήθεια πως η Jennifer Aniston ποτέ δεν κράτησε κακία στον Brad γι’ αυτήν του τη προδοσία. Αντιθέτως λίγο μετά τον χωρισμός τους είχε προβεί στην ακόλουθη δήλωση: «Λατρεύω τον Brad. Τον αγαπώ πραγματικά. Θα τον αγαπώ για το υπόλοιπο της ζωής μου. Είναι φανταστικός άνθρωπος. Δεν το μετανιώνω καθόλου, και δεν πρόκειται να απολογηθώ γι’ αυτό. Περάσαμε επτά πολύ έντονα χρόνια μαζί, διδάξαμε ο ένας τον άλλον πολλά».

Τάδε έφη Jennifer Aniston και τώρα κάπως ξεκαθαρίζει το τοπίο για το πως διατηρούν ακόμη τόσο καλές σχέσεις. Είναι ανώτερος άνθρωπος και αυτό της το αναγνωρίζουμε. Ποια άλλη στη θέση της θα συμπεριφερόταν τόσο ψύχραιμα;

Βέβαια στην ίδια συνέντευξη στο Vanity Fair είχε δηλώσει πως το 2005 δεν ήταν και από τις top χρονιές της, αλλά «ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατή». Και είχε πάρα πολύ δίκιο.