Η Κωνσταντίνα μιλάει με την κόρη της σε κοινή συνέντευξη για πρώτη φορά και η ομοιότητα δεν υπάρχει

Η Κωνσταντίνα μιλάει με την κόρη της σε κοινή συνέντευξη για πρώτη φορά και η ομοιότητα δεν υπάρχει

Μάλλον τα βλέπουμε διπλά

Την Κωνσταντίνα την τραγουδίστρια την γνωρίζεις καλά. Ουκ ολίγες φορές έχεις τραγουδήσει τα τραγούδια της, είτε αυτά που έχει πει μόνη της, είτε τα ντουέτα με άλλους γνωστούς τραγουδιστές. Αυτή που δεν γνωρίζεις όμως, είναι την κόρη της τη Χριστίνα. Σήμερα οι δυο τους μίλησαν για πρώτη φορά στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και πραγματικά πάθαμε πλάκα.

Αυτή η Παρασκευή μας επεφύλασσε μια τρομερή έκπληξη, αφού είδαμε για πρώτη φορά την κόρη της τραγουδίστριας. Η έκπληξη βέβαια δεν έγκειται στο γεγονός πως την είδαμε για πρώτη φορά, αλλά πως η νεαρή Χριστίνα είναι μία σωσίας της μαμάς της. Η Κωνσταντίνα ήταν και είναι μία πάρα πολύ όμορφη γυναίκα, και η κόρη της είναι σαν να βλέπουμε την τραγουδίστρια στην ίδια τότε ηλικία.



Μαμά και κόρη μίλησαν για διάφορα θέματα, ενώ η Χριστίνα σε ερώτηση με το τι θέλει να ασχοληθεί, είπε πως σπουδάζει ναυτιλιακά, αλλά θα ήθελε να φοιτήσει και στην οδοντιατρική έτσι ώστε να αναλάβει κάποια στιγμή το ιατρείο του μπαμπά της. Πολύ κατασταλαγμένο κορίτσι θα λέγαμε.

Εκτός από μία κούκλα είναι και πολύ ώριμη για την ηλικία της και αυτό είναι το πιο αξιοθαύμαστο πάνω της.



Πηγή φωτογραφιών: NDP