Meghan Markle: Το ντροπιαστικό σχόλιο διάσημης celebrity και το screenshot που την ξεμπρόστιασε

Meghan Markle: Το ντροπιαστικό σχόλιο διάσημης celebrity και το screenshot που την ξεμπρόστιασε

Προσπάθησε να το καλύψει, αλλά το Twitter είχε άλλα σχέδια.

Θυμάσαι που πριν από λίγες μέρες ο Archie είχε γενέθλια και τον είδαμε σε βίντεο στην αγκαλιά της μαμάς του, Meghan Markle, η οποία του διάβαζε ένα βιβλίο; Λογικό αυτή η εικόνα να σου έχει εντυπωθεί, αφού, πέρα από το ότι το θέαμα ήταν γλυκύτατο, ο απόγονος του πρίγκιπα Harry είναι ολοφάνερα πλέον ίδιος ο μπαμπάς του.




Κάτι τέτοιο, λοιπόν, δε σου πάει το μυαλό ότι σε κάποιον θα ενέπνεε να πει κάτι κακό, όμως, αυτή φαίνεται να ήταν η περίπτωση για μία διάσημη celebrity, παρακολουθώντας το. Για την ακρίβεια, η εν λόγω κυρία, μπήκε στη διαδικασία να ευχηθεί χρόνια πολλά στον Archie, λέγοντας:

«Χρόνια πολλά, Archie. Φύγε από δω, Meghan»

Πολλοί από τους followers της, βλέποντας το συγκεκριμένο λεκτικό, της απάντησαν με το προφανές, ότι, δηλαδή, δεν την ξέρει προσωπικά και πώς είναι δυνατόν να γράφει κάτι τέτοιο.

Μετά ακολούθησε δεύτερο post, με το οποίο κατηγορούσε τη Meghan ότι δεν είχε καθόλου μητρικό φίλτρο κι ότι ήταν ψεύτική. Στη συνέχεια, τα διέγραψε και τα δύο κι έκανε τα social media της ιδιωτικά. Όχι, όμως, πριν κάποιοι προλάβουν και κάνουν κάποια σχετικά screenshots, τα οποία μοιράστηκαν στο Twitter.

Ποια ήταν η celebrity που μπήκε στη διαδικασία να κάνει τέτοια σχόλια;

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις αυτό και το παραπάνω screenshot.