Κλείνει το Παλάτι! Η απόφαση της βασίλισσας Ελισάβετ που ξαφνιάζει

Κλείνει το Παλάτι! Η απόφαση της βασίλισσας Ελισάβετ που ξαφνιάζει

Η βασίλισσα τα άλλαξε όλα και υπάρχει λόγος

O κορονοϊός άλλαξε εντελώς την ζωή των ανθρώπων σε ολόκληρο τον πλανήτη και εξαίρεση σε αυτό δεν αποτελεί ούτε η 94χρονη βασίλισσα Ελισάβετ.

Η βασίλισσα έχει ήδη αφιερώσει μία ομιλία στον covid19, αλλά και το χτεσινό μήνυμα για την VE Day, την ημέρα που μάρκαρε το τέλος του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου, ήταν συναισθηματικά φορτισμένο.



Η βασίλισσα λοιπόν, σύμφωνα με την εφημερίδα Mail είναι από τα μέσα Μαρτίου απομονωμένη με τον πρίγκιπα Φίλιππο στο Κάστρο του Windsor κι η Ελισάβετ θα παραμείνει εκεί μέχρι νεοτέρας.
Κι ενώ γνωρίζουμε ήδη πως τα γενέθλια της βασίλισσας δεν θα γιορταστούν τον Ιούνιο με το καθιερωμένο Trooping the Colour, η 94χρονη πήρε μια σειρά αποφάσεων με βασικό γνώμονα την υγεία όλων.

Η ίδια λοιπόν δεν θα επιστρέψει στο Παλάτι για τα καθιερωμένα πάρτι στον κήπο που διοργάνωνε για φιλανθρωπικό σκοπό και δεν θα ταξιδέψει στο Balmoral της Σκοτίας όπου περνούσε πάντα τα καλοκαίρια της, εδικά τον μήνα Ιούλιο.

Ο Φίλιππος θα κλείσει τα 99 τον επόμενο μήνα και η υγεία του είναι ήδη εύθραυστη ενώ η Ελισάβετ θα είναι η πρώτη φορά που απέχει τόσο διάστημα από τα καθήκοντά της στα 68 χρόνια της βασιλείας της.

Κι όχι μόνο!



Το Παλάτι θα παραμείνει κλειστό μετά από 27 ολόκληρα χρόνια και δεν θα ανοίξει καθόλου για το κοινό ενώ και οι αγαπημένες ιπποδρομίες του Royal Ascot ανακοινώθηκαν πως αναβάλλονται για πρώτη φορά παρά το γεγονός πως αποτελούσαν αγαπημένη συνήθεια της βασίλισσας κάθε Ιούνιο.

Πηγή από το περιβάλλον της βασίλισσας αναφέρει πως η 94χρονη δεν θα κάνει τίποτα που να πηγαίνει κόντρα στις εντολές που έχουν δοθεί σε όλους τους ανθρώπους της ηλικίας της.

Μέχρι και ο γάμος της Βεατρίκης, της εγγονής της βασίλισσας που θα λάμβανε χώρα στις 29 Μαΐου στο παρεκκλήσι του St. James στο Παλάτι αναβλήθηκε επίσης.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Ελισάβετ σε κόσμο, ήταν και η τελευταία εμφάνιση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle πριν την παραίτησή τους. Τυχαίο;;;