Eίναι η star ο πιο κακός άνθρωπος στον κόσμο; Οι πρώην συνεργάτες της αυτό υποστηρίζουν (photos)

Eίναι η star ο πιο κακός άνθρωπος στον κόσμο; Οι πρώην συνεργάτες της αυτό υποστηρίζουν (photos)

Τελικά το δημόσιο προφίλ δεν είναι πάντα και το αληθινό!

Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο, όταν κάποιος είναι διάσημος να πλασάρει ένα εντελώς διαφορετικό προφίλ από αυτό που έχει στην πραγματικότητα, με αποτέλεσμα αν τύχει να τον γνωρίσεις να πέφτεις από τα σύννεφα με το πόσο απέχει η εικόνα από την πραγματικότητα. Και μετά, άντε να πείσεις και όλους αυτούς που δεν τον γνώρισαν προσωπικά, ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι και ότι η καλοσύνη του είναι εντελώς ψεύτικη.

Κάπως έτσι συμβαίνει και με τη συγκεκριμένη πολύ διάσημη κυρία, μία από τις πιο διάσημες και ισχυρές παγκοσμίως. Που λέτε, η συγκεκριμένη star, παρουσιάζει ένα πολύ κουλ προφίλ, ασχολείται με φιλανθρωπίες και γενικότερα μπαίνει μπροστά όταν πρόκειται για αδικίες.

Κι όμως, τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς, μιας και τις τελευταίες μέρες όλο και περισσότεροι παλιοί της συνεργάτες βγαίνουν και υποστηρίζουν ότι πιθανότατα να είναι και ένας από τους πιο κακούς ανθρώπους στον κόσμο.

Όλα ξεκίνησα με την κίνηση του Kevin T. Porter ο οποίος προέτρεψε τους χρήστες του Twitter, να γράψουν τις πιο τρελές ιστορίες που έχουν ακούσει για την Ellen DeGeneres, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για να την τράπεζα τροφίμων του Los Angeles.



Διάβασε τη συνέχεια στην παρακάτω gallery: