Η Δέσποινα Βανδή φόρεσε μπικίνι και καταλάβαμε αν πάχυνε στην καραντίνα

Η Δέσποινα Βανδή φόρεσε μπικίνι και καταλάβαμε αν πάχυνε στην καραντίνα

Αυτό είναι το κορμί της καραντίνας

Μπορεί να μην είμαστε ακόμη σε καραντίνα, όμως οι έξοδοι από το σπίτι μας είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Η Δέσποινα Βανδή ήταν η star υπόδειγμα της δικής μας καραντίνας, αφού δεν σταματήσαμε λεπτό να «παρακολουθούμε» τις κινήσεις της. Δύο πράγματα ήταν must στην καραντίνα της.

Η γυμναστική και η μαγειρική. Και όσο χορτάσαμε από όσα μαγείρεψε και μας έδειξε στο Instagram account της, τόσο πανικό μας προκάλεσε και η πρώτη της εμφάνιση με μαγιό μετά την καραντίνα. Θα είμαστε δίκαιες και ειλικρινείς, την ίδρωσε τη φανέλα αρκετά όλο αυτό το διάστημα που μείναμε σπίτι, οπότε κατά κάποιο τρόπο το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο.

Κατά κάποιο τρόπο, όπως ακριβώς σου το γράψαμε. Γιατί η πραγματικότητα αυτή τη φορά ξεπέρασε κατά πολύ τη φαντασία μας. Η Δέσποινα Βανδή την Κυριακή στη γιορτή της μητέρας έκανε την πρώτη εξόρμησή της στην παραλία και την είδαμε με το μπικίνι της. Αντιλαμβάνεσαι βέβαια, πως τα λόγια είναι περιττά για να περιγράψουν αυτό ακριβώς που αντίκρισαν τα μάτια μας.

Η τραγουδίστρια μας «έκανε σκόνη» με το κορμί της και περιγράφει ακριβώς το #quarantinebodygoals. Δύο φωτογραφίες ανέβασε στο Instagram account της σε μορφή story φορώντας μπικίνι, και οι φωτό αυτές «μας στοίχειωσαν».

Μπες στη gallery που ακολουθεί και θα καταλάβεις τον λόγο.