Κι όμως συνέβη: Η διάσημη ηθοποιός μας έδειξε για πρώτη φορά τα παιδάκια της στο Instagram

Κι όμως συνέβη: Η διάσημη ηθοποιός μας έδειξε για πρώτη φορά τα παιδάκια της στο Instagram

Πόσο όμορφη φωτογραφία

Είναι μία από τις πιο όμορφες και ταλαντούχες ηθοποιούς του Hollywood, και μία από τις αγαπημένες μας. Είναι μία πολύ γλυκιά μαμά και χαμηλών τόνων άνθρωπος. Πολύ σπάνια τη βλέπουμε σε εξόδους, events ή σε φωτογραφίες στα social media, και γι’ αυτό η έκπληξή μας γι’ αυτή τη φωτό ήταν τεράστια.

Αν δεν είναι η πρώτη, είναι σίγουρα μία από τις πολύ σπάνιες φορές που η διάσημη ηθοποιός ανεβάζει φωτογραφία με τα παιδάκια της στο Instagram. Πριν από 13 ώρες η star ανέβασε μια τέτοια φωτογραφία, ίσως και ετεροχρονισμένα για την γιορτή της μητέρας, και πραγματικά τρελαθήκαμε.

Ο Aleph και η Amelia είναι ότι καλύτερο έχει στη ζωή της και η φωτογραφία αυτή το αποδεικνύει περίτρανα. Τον Μάρτιο του 2017 μάλιστα έχει μαμά για δεύτερη φορά, φέρνοντας στον κόσμο της κορούλα της. Και αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που η 38χρονη ηθοποιός εκείνη τη χρονιά ανακοίνωσε τελευταία στιγμή πως εν τέλει δεν θα παρευρεθεί στην τελετή των Oscars, μιας και η πιθανότητα να γεννήσει ήταν τεράστια.

Τελικά, η ηθοποιός γέννησε λίγες ημέρες αργότερα και σήμερα βλέπουμε μια σπάνια φωτό με τα παιδιά της. Έχεις καταλάβει όμως για ποια λέμε; Μπες στη gallery που ακολουθεί και δες την ηθοποιό και τη φωτογραφία της.