Δεν θα πιστεύεις ποια είναι τα δύο φαγητά που σιχαίνεται η Jennifer Lopez (photos)

Δεν θα πιστεύεις ποια είναι τα δύο φαγητά που σιχαίνεται η Jennifer Lopez (photos)

Ομολογουμένως μας αιφνιδίασε!

Τώρα θα μου πεις, και τι μας νοιάζει εμάς, ποια φαγητά σιχαίνεται και ποια αγαπάει η Jennifer Lopez. Σίγουρα άμεσα δεν επηρεάζει κανέναν αυτή η πληροφορία, αλλά μιας και αποτελεί πρότυπο για εκατομμύρια γυναίκες εκεί έξω, με την ενέργεια, τη λάμψη και φυσικά την άψογη φυσική της κατάσταση, έχουμε τεράστια περιέργεια να δούμε τι δεν αγγίζει ποτέ η διάσημη ντίβα.

O προσωπικός σεφ της star λοιπόν, αποκάλυψε δύο από τα φαγητά που η J.Lo ούτε καν αγγίζει, και ομολογουμένως δεν το περιμέναμε, μιας και τα δύο συμπεριλαμβάνονται σε πολλές δίαιτες ενώ είναι πλούσια σε βιταμίνες.

«Δεν τρώει με τίποτα σολωμό. Δεν έχει κάποια αλλεργία στην τροφή αυτή, απλώς δεν της αρέσει η γεύση», διευκρινίζει o Kelvin Fernandez. «Όταν λοιπόν μαγειρέψω σολωμό για την υπόλοιπη οικογένεια, θα έχω πάντα ένα άλλο θαλασσινό για την Jennifer. Προφανώς και δεν είναι από εκείνους που δεν ανέχονται την τροφή που δεν τους αρέσει ούτε καν πάνω στο τραπέζι».

«Μία άλλη τροφή που δεν μπορεί να φάει με τίποτα, είναι τα μούρα! Βέβαια και από αυτά έχουμε άφθονα στο σπίτι, μιας και τα λατρεύουν τα δίδυμα της J.Lo, Max και Emme».

Kαι ποιες είναι οι τροφές που δεν αποχωρίζεται; «Ανθρακούχο νερό και πολλά λαχανικά. Φρούτα όπως φράουλες. Αγαπούν να ξεκινούν την μέρα τους με πράσινο χυμό, από σπανάκι, αγγούρι ή σέλερι, ενώ οικογενειακώς λατρεύουν τα αυγά και το μπέικον από γαλοπούλα!».

Τελικά η Jennifer είναι πολύ ταπεινό κορίτσι. Δες την παρακάτω gallery: