Διάσημοι χωρισμοί στο παρά πέντε

Διάσημοι χωρισμοί στο παρά πέντε

Μπορεί το Hollywood να είναι γεμάτο με παραμυθένια ζευγάρια, μερικά παραμύθια όμως, παρά τις καλές προθέσεις τους, δεν τέλειωσαν με γάμους και χαρές.

lopez_affleck
wood_manson
roberts_sutherland
pitt_paltrow
estevez_moore

Πριν λίγες μέρες, ο Hugh Hefner έμεινε με τις βέρες στο χέρι μιας και η μέλλουσα σύζυγός τους, το κουνελάκι Crystal Harris, άλλαξε γνώμη και ένιωσε πως δεν ήταν έτοιμη να τον παντρευτεί. Όσο απρόσμενο κι αν ήταν αυτό το γεγονός, η αλήθεια είναι πως κανείς μας δεν έμεινε και τόσο έκπληκτος με την απόφαση της Harris, δεδομένου του ποιον επρόκειτο να παντρευτεί και, εντελώς μεταξύ μας, ποιο ήταν το βασικό στοιχείο που τους ένωνε.
Εκτός όμως από τον Hefner και το κουνελάκι που το έσκασε, η ιστορία του Hollywood έχει να επιδείξει αρκετούς διάσημους αρραβώνες που έσπασαν την τελευταία στιγμή, για τον έναν ή τον άλλο λόγο, και προκάλεσαν μεγάλη εντύπωση στην εποχή τους. Το top5 διαλυμένων αρραβώνων που ακολουθεί, είναι αφιερωμένο στον Hugh, για να νιώσει λίγο καλύτερα.



Jennifer Lopez & Ben Affleck

Πριν τους Brangelina υπήρχαν οι Bennifer. Η λατίνα σούπερσταρ και ο ηθοποιός ήταν ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Hollywood και από τα πιο πολυφωτογραφημένα. Το 2002 ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, γεγονός που τους έβαλε ακόμα περισσότερο στο επίκεντρο των παπαράτσι, κάτι που απ' ότι φαίνεται ήταν και η αφορμή του χωρισμού τους. Μετά την ταινία «Gigli», στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν, και κοινό και κριτικοί «έθαψαν» κανονικά, αλλά και μετά από φήμες που ήθελαν τον Affleck να έχει περάσει μια «καυτή» νύχτα στο Βανκούβερ με δύο γυναίκες ενώ η Lopez βρισκόταν σε περιοδεία, το ζευγάρι ακύρωσε τον αρραβώνα τους και χώρισαν οριστικά. Ο Affleck, μάλιστα, κατηγόρησε την Lopez για την κατηφόρα που είχε πάρει η καριέρα του λέγοντας «Ένιωθα πνιγμένος, άθλιος, αηδιαστικός. Ποτέ δεν έπρεπε να είχα ακολουθήσει αυτή τη πορεία ή να αφήσω όλη αυτή τη δημοσιότητα να με ρουφήξει». Το ζευγάρι, μάλιστα, πίσω στο 2003, είχε ακυρώσει όχι αρραβώνα αλλά γάμο, και μάλιστα λίγες μόλις ώρες πριν πραγματοποιηθεί.



Evan Rachel Wood & Marilyn Manson

Βαρύ make up, eyeliner, κόκκινο κραγιόν και «θεατρικά» μαύρα ρούχα, αυτά ήταν τα κυριότερα χαρακτηριστικά αυτής της αντισυμβατικής σχέσης, τόσο για την Wood όσο και για τον Manson. Οι δυο τους μάλιστα έπαιξαν στο video clip του Manson για το κομμάτι «Heart Shaped Glasses» όπου γύρισαν μια αρκετά ιδιαίτερη ερωτική σκηνή που περιλάμβανε πολλά λίτρα αίματος. Έβγαιναν επί τέσσερα χρόνια, έχοντας κάνει ωστόσο αρκετά διαλείμματα, και τελικά τον Ιανουάριο του 2010 ανακοίνωσαν τους αρραβώνες τους. Ο γάμος όμως δεν έγινε ποτέ μιας και επτά μήνες μετά το ζευγάρι χώρισε οριστικά με τον Manson να κάνει έπειτα δηλώσεις τύπου: «Ήμουν τόσο ράκος μετά τον χωρισμό μας που την πήρα 158 φορές τηλέφωνο και, κάθε φορά που την καλούσα, έπαιρνα ένα ξυράφι και έκανα μια χαρακιά στο πρόσωπο ή στα χέρια μου».



Julia Roberts & Kiefer Sutherland
Αυτό κι αν ήταν ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που έχει να θυμάται το Hollywood, αφού η Roberts το έσκασε κανονικά από τον γάμο, όπως ακριβώς η Harris από τον Hefner, μόλις τρεις μέρες πριν τη τελετή. Το σκανδαλώδες της υπόθεσης, ωστόσο, δεν ήταν μόνο η ξαφνική ακύρωση του γάμου, όσο το ότι η ηθοποιός άφησε στα κρύα του λουτρού τον «Jack Bower» μόνο και μόνο για να τα φτιάξει λίγες μέρες μετά με τον κολλητό του, τον ηθοποιό Jason Patric. O Sutherland, πάντως, μένοντας στο ύψος του, δήλωσε αργότερα πως για όλα έφταιγε η έλλειψη πάθους μεταξύ τους «Υπήρχε ένας δυνατός δεσμός μεταξύ μας αλλά ήταν περισσότερο φιλικός παρά η παθιασμένη σχέση που θα ήθελε κάποιος από τους δυο μας».



Brad Pitt & Gwyneth Paltrow
Αν μη τι άλλο, ο Brad Pitt είχε πάντα καλό γούστο στις γυναίκες. Πριν την Angelina και την Jennifer, υπήρχε η Gwyneth, η οποία, αν όλα είχαν πάει καλά, ίσως ήταν αυτή τώρα η μητέρα ενός ολόκληρου παιδικού σταθμού και γυναίκα του Pitt. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Se7en», όπου η Paltrow έπαιζε την γυναίκα του Pitt, και αρραβωνιάστηκαν το 1999. Οι δηλώσεις του Pitt στο περιοδικό Rolling Stone τότε, ήταν κάτι παραπάνω από ενθουσιώδεις «Δεν μπορώ να περιμένω φίλε. Να περπατήσω μέχρι το ιερό, να φορέσω το δαχτυλίδι, να φιλήσω τη νύφη. Θα είναι απίστευτο». Το «απίστευτο» αυτό όνειρο κράτησε μόλις έξι μήνες, μιας και το ζευγάρι έσπασε τελικά τον αρραβώνα, για να αποκτήσουν ξεχωριστές, πολύ διάσημες, οικογένειες, κάποια χρόνια μετά.



Demi Moore & Emilio Estevez
Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της διάσημης ταινίας των 80s «St. Elmo's Fire» και έγιναν αμέσως ζευγάρι, ανακοινώνοντας στο καπάκι τον αρραβώνα τους. Η σχέση ωστόσο δεν κράτησε πολύ και η διάλυση του αρραβώνα ήρθε το 1987, αλλά Moore και Estevez παρέμειναν δύο πολύ καλοί φίλοι. Τόσο καλοί, μάλιστα, που πρωταγωνίστησαν μαζί στην ταινία του Estevez «Bobby» το 2006, ως ένα ζευγάρι που βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και όχι μόνο αυτό, αλλά ο Estevez έγραψε κι έναν ρόλο για τον νέο άντρα της πρώην του, τον Ashton Kutcher. Βλέποντας πως έχει καταντήσει ο αδερφός του πρώην παραλίγο συζύγου της, o Charlie Sheen (το πραγματικό όνομα του οποίο είναι Carlos Estevez), κάτι μας λέει πως μάλλον δεν το μετάνιωσε που έχασε τέτοιον κουνιάδο.