MasterChef: Οι φωτογραφίες της vegan Ντέμη να τρώει παϊδάκια & ψάρια, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

MasterChef: Οι φωτογραφίες της vegan Ντέμη να τρώει παϊδάκια & ψάρια, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Εμείς καλά, εσείς;

Από την πρώτη μέρα των οντισιόν του MasterChef που γνωρίσαμε τη Ντέμη, ξέρουμε για εκείνη πως είναι vegan και πως διαθέτει κι ένα vegan εστιατόριο. Εξαρχής γνώριζε πως μέσα στον διαγωνισμό δεν μπορεί να μαγειρεύει μόνο σούπες, σαλάτες και λαχανικά και αφού δήλωσε πως μπορεί να ανταπεξέλθει, πήρε μία ποδιά.

Στη συνέχεια όμως και καθώς τα επεισόδια περνούσαν άρχισε να βγαίνει στη φόρα μια άλλη πλευρά της Ντέμη που εμείς δεν βλέπαμε. Συγκεκριμένα λίγο πριν αποχωρήσει, αλλά και άλλες φορές, η Κατερίνα δήλωσε πως ουκ ολίγες φορές έχει κατέβει το βράδυ στην κουζίνα κι έχει δει την Ντέμη να τρώει σαλάμια και τυριά.

Και θα μπορούσαμε να μην τη πιστέψουμε, όμως στο επεισόδιο της Δευτέρας που η Ντέμη ήταν αρχηγός την είδαμε να δοκιμάζει μια χαρά τον κόκορα κρασάτο, αλλά και όλες τις παρασκευές που περιείχαν κάποιο αλλαντικό. Κι εκεί που ψάχναμε στο Twitter για τυχόν σχόλια, ξεπρόβαλλαν δύο φωτογραφίες της παίκτριας οι οποίες μας συγκλόνισαν.

Στις φωτογραφίες αυτές η Ντέμη φαίνεται ολοκάθαρα μπροστά σε μία πιατέλα με τελειωμένα παϊδάκια, ενώ σε μία άλλη μόλις έχει φάει ένα ψαράκι. Δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε επακριβώς από την εξωτερική της εμφάνιση πόσο πρόσφατες ή όχι είναι φωτογραφίες, ομως δείχνει να το απολαμβάνει.

Και όλο αυτό έρχεται σε τρομερή αντίθεση με όλο αυτό που πρεσβεύει τόσους μήνες στο MasterChef. Κάτι οι φωτογραφίες, κάτι τα λόγια της Κατερίνας, τι να ισχύει άραγε;