Δε θα πιστέψεις τι έκανε στην καραντίνα ο μόλις 6 ετών πρίγκιπας George

1 SHARE

Εμείς, πάντως, εντυπωσιαστήκαμε.

Η κατάσταση της καραντίνας μας έπιασε όλους προ εκπλήξεως. Κάτι ο φόβος του κορονοϊού έξω, κάτι η αλλαγή της πραγματικότητας μέσα και ο εγκλεισμός, έπρεπε να περάσουμε από μία φάση προσαρμογής. Όλοι. Κι όταν λέμε όλοι, εννοούμε ακόμα και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η οικογένεια του Cambridge παραμένει σε καραντίνα στο Anmer Hall κι εκεί είναι που ο πρίγκιπας George κι η πριγκίπισσα Charlotte κάνουν κατ’ οίκον διδασκαλία για να μη μείνουν πίσω στα μαθήματά τους.


Στη VE Day, η μαμά τους, Kate Middleton, που μίλησε μέσω Zoom, είπε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το τι ακριβώς κάνουν τα παιδιά τους τόσες μέρες μέσα στο σπίτι.

«Το σχολείο έχει βάλει όλα τα παιδιά να κάνουν ένα challenge και τώρα μαθαίνουν τους στίχους  του τραγουδιού ‘We’ll Meet Again’»

Εντάξει, μέχρις εδώ το περιμέναμε. Αυτό που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε είναι αυτό που ήρθε στη συνέχεια:

«Ο George έχει αρχίσει να μαθαίνει για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Θα ήταν μεγάλη του τιμή να έρθει και να μιλήσει σε εσάς, οπότε ίσως κάποια άλλη στιγμή ο George να έκανε ένα γρήγορο chat μαζί σας για να ακούσει όλες τις ιστορίες σας επίσης»

Ναι, λοιπόν, ο 6χρονος πρίγκιπας έχει ήδη αρχίσει να μαθαίνει για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

1 SHARE
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ