Ο κορονοϊός χτύπησε την πόρτα της Beyoncé και ιδού τι συνέβη

Ο κορονοϊός χτύπησε την πόρτα της Beyoncé και ιδού τι συνέβη

Μία ακόμη star θύμα του ιού;

Όταν ξεκίνησε πριν από δύο μήνες η έξαρση του κορονοϊού και χαρακτηρίστηκε πανδημία, αρκετοί celebrities Έλληνες και ξένοι ήταν αυτοί που νόσησαν. Πρώτα μάθαμε για τον Tom Hanks και τη Rita Wilson και λίγη ώρα αργότερα για τη Χριστίνα Μπόμπα. Και όσο τα θύματα αυξάνονταν, τόσο όλοι ανησυχούσαμε περισσότερο.

Βέβαια μέχρι σήμερα δεν είχαμε ακούσει καθόλου πως ο Covid-19 είχε χτυπήσει και την πόρτα της Beyoncé. Την είδηση έκανε γνωστή η μαμά της τραγουδίστριας Tina Knowles Lawson, η οποία και αποκάλυψε τα αποτελέσματα και ότι συνέβη.

Σύμφωνα λοιπόν με την μητέρα της, η οποία έκανε κάποιες δηλώσεις, η Beyoncé είχε κάποια συμπτώματα (ή μάλλον έτσι νόμιζε) έκανε το τεστ και ευτυχώς για όλους στην οικογένεια της βγήκε αρνητικό. Στη συνέχεια εννοείται το έκαναν και τα υπόλοιπα μέλη, και κανένα δεν βγήκε θετικό, δίνοντας έτσι απίστευτη χαρά σε όλους.

Βέβαια όλοι κράτησαν το social distancing, και η Tina δήλωσε πως της έχουν λείψει πάρα πολύ όλοι και ελπίζει σύντομα να βρεθούν και πάλι όλοι μαζί. Πάντως αυτό ήταν έκπληξη (ευχάριστη βέβαια αφού όλοι είναι καλά) γιατί δεν είχαμε ιδέα πως η star και η οικογένειά της υποβλήθηκαν σε τεστ.