Νέο μέλος στην οικογένεια της Ελισάβετ και η χαρά δεν περιγράφεται

Νέο μέλος στην οικογένεια της Ελισάβετ και η χαρά δεν περιγράφεται

Ώρα να το γιορτάσουν λίγο

Κι ενώ το lockdown και ο περιορισμός συνεχίζεται στην Αγγλία, η βασίλισσα Ελισάβετ μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση με την πανδημία του κορονοίού, έλαβε κάποια πολύ χαρούμενα νέα που την έκαναν πολύ ευτυχισμένη. Η βασίλισσα αλλά και η οικογένειά της υποδέχτηκε ένα νέο μέλος και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και χαράς.

Όχι δεν είχαμε κάποια κρυφή εγκυμοσύνη από κάποιο γνωστό μέλος της βασιλικής οικογένειας, όμως απέκτησε παιδάκι ένα πολύ καλό και φιλικό ζευγάρι της οικογένειας. Ο λόγος για την Alexandra Knatchbull και τον σύζυγό της Thomas Hooper, οι οποίοι έφεραν στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι του.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σύμφωνα με τις πληροφορίες τον Ιούνιο του 2016 και τώρα είναι περήφανοι γονείς στον Alden Peter Theodore Mountbatten, ο οποίος γεννήθηκε τστις 27 Μαρτίου. Το ζευγάρι έχει ακόμη ένα παιδάκι τον Inigo Norton Sebastian Mountbatten, ο οποίος γεννήθηκε στις 21 Δεκέμβρη του 2017.

Η Alexandra είναι κόρη των καλύτερων φίλων του πρίγκιπα Κάρολου, των Lord &Lady Brabourne. Ιατροδικαστής λογιστής και απόφοιτος θεολογίας του Regent's Park College Oxford, είναι η εγγονή του αείμνηστου Λόρδου Mountbatten, ο οποίος σκοτώθηκε το 1979 από βόμβα IRA, και η βαφτισιμιά της αείμνηστης Diana, πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Οι δύο οικογένειες έχουν μακρά ιστορία μαζί. Ο Λόρδος Brabourne είναι επίσης βαφτισιμιός του πρίγκιπα Φίλιππου και είναι νονός του πρίγκιπα William. Ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν ο κουμπάρος στο γάμο του, ενώ ο γιος του Nicholas ήταν καλός φίλος με τον πρίγκιπα William στο σχολείο. Η σχέση τους μάλιστα είναι τόσο δεμένη που ο πρίγκιπας Κάρολος συνόδευσε επίσης την Alexandra στο γάμο της, με τον πατέρα της πολύ άρρωστο για να αναλάβει ο ίδιος τον ρόλο.