Κι όμως αυτό το κομμάτι δεν θα το δούμε στις επόμενες σεζόν του Crown

Κι όμως αυτό το κομμάτι δεν θα το δούμε στις επόμενες σεζόν του Crown

Μπορείς να μαντέψεις ποιο είναι αυτό;

Ας πούμε αρχικά κάτι που είναι κοινή παραδοχή. Το Crown είναι μία από τις πιο ωραίες σειρές που έχουμε παρακολουθήσει στο Netflix, η οποία μας έχει βάλει για τα καλά στον κόσμο της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Παρακολουθώντας τρεις σεζόν έχουμε μάθει πολλά για την Ελισάβετ και τώρα που περιμένουμε την τέταρτη θα μάθουμε και την ιστορία του Κάρολου με την Diana.

Ωστόσο υπάρχει μια αμφιλεγόμενη βασιλική ιστορία που δεν θα εμφανιστεί στις επόμενες σεζόν του Crown. Ποιο είναι όμως αυτό το κομμάτι που δεν θα αγγίξει καθόλου η σειρά; Έχεις ακουστά μήπως το Camillagate; Αν δεν το έχεις ακούσει ξανά, αλλά κάνεις κάποιους συνειρμούς είναι σωστοί.

Camillagate έχει ονομαστεί μια ηχογραφημένη συνομιλία μεταξύ του πρίγκιπα Κάρολου και της τρέχουσας συζύγου του, της δούκισσας Καμίλα, ενώ και οι δύο ήταν ακόμα παντρεμένοι με άλλους ανθρώπους. Ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν παντρεμένος τότε με την μαμά των Harry και William, πριγκίπισσα Diana και η Camilla με τον Andrew Parker Bowles.

Ο ηθοποιός που κάνει τον Κάρολο στη σειρά, Josh O’ Connor είχε πει σε συνέντευξή του πως μία από τις ερωτήσεις που έκανε όταν του πρότειναν τον ρόλο, βασικά περισσότερο με δήλωση έμοιαζε, ήταν αυτή. Αν θα έκαναν αυτό το τηλεφώνημα, με τον ίδιο φυσικά να μην θέλει.

Σου θυμίζουμε πως στο τηλεφώνημα αυτό που έγινε το 1989 μεταξύ Κάρολου και Καμίλα έγινε ο εξής διάλογος: «Θα ήθελα ζω μέσα στο παντελόνι σου», είχε πει ο Κάρολος στην Καμίλα στη συνομιλία του 1989. «Τι θα γίνεις; Κυλότα;», είχε ρωτήσει εκείνη για να δεχτεί την πιο επική απάντηση που έχει δώσει μέχρι σήμερα ο διάδοχος του θρόνου: «Θα ήθελα να ήμουν το ταμπόν σου...».