Αντελίνα Βαρθακούρη: Η αποκάλυψη για τον γάμο της που δεν περιμέναμε

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η αποκάλυψη για τον γάμο της που δεν περιμέναμε

Δε «μασάει» τα λόγια της η γνωστή παρουσιάστρια!

Την Αντελίνα Βαρθακούρη τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το reality «Globetrotters» στο οποίο συμμετείχε με τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη. Η ξανθιά παρουσιάστρια αφέθηκε ολοκληρωτικά στον τηλεοπτικό φακό και μέσα από το reality του Star έδειξε όλο το μπρίο, το ταμπεραμέντο, αλλά και την αληθινή σχέση που έχει με τον σύζυγό της.

Μια σχέση, όπως όλα τα φυσιολογικά ζευγάρια δηλαδή. Με τις χαρές, τα νεύρα, τους τσακωμούς και ό,τι άλλο απαρτίζει μια αληθινή σχέση μεταξύ δύο συζύγων. Υπάρχει, όμως, κάτι που δεν περιμέναμε με τίποτα να έχει συμβεί ανάμεσα στο Χάρη και την Αντελίνα.

Η αγαπητή παρουσιάστρια αποκάλυψε σε κυπριακή εκπομπή ότι κάθε φορά που τσακώνεται με τον σύζυγό της… του λέει «Τελειώσαμε». Στα 11 χρόνια που είναι μαζί οι δυο τους, όπως χαρακτηριστικά είπε η Αντελίνα και θα δεις στο παρακάτω βίντεο, οι δυο τους έχουν χωρίσει πολλές φορές. Φυσικά, όπως καταλαβαίνουμε, αυτό έχει ειπωθεί την ώρα που υπάρχουν νεύρα και ένταση, μιας και το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο!Διάβασε ακόμα: Κατερίνα Καινούργιου: Δες το minimal διαμέρισμα που συγκατοικεί με τον σύντροφό της (photos)