Η απαίτηση της Meghan Markle και η αγωνία της για να αποκατασταθεί η φήμη της (photos)

Η απαίτηση της Meghan Markle και η αγωνία της για να αποκατασταθεί η φήμη της (photos)

Μάλλον ούτε και η ίδια δεν ξέρει τι θέλει. 

Η αλήθεια είναι ότι το κορίτσι αυτό, ναι στην Meghan Markle αναφέρομαι, μας έχει μπερδέψει πολύ. Αφενός δείχνει ανεξάρτητη και έτοιμη για αλλαγές στη ζωή της, μπήκε και βγήκε από μία βασιλική οιικογένεια μέσα σε δύο χρόνια, και από την άλλη την βλέπουμε δέσμια της άποψης του κοινού και κυρίως της κοινής γνώμης της Μεγάλης Βρετανίας.

Τρανό παράδειγμα η βιογραφία της-και του Harry- με τίτλο: Finding Freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει online στις 11 Αυγούστου. Έλα όμως που η Meghan πιέζει για νωρίτερα μιας και σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον της, δεν μπορεί να περιμένει για να... λάμψει η αλήθεια.

«Θέλει όλος ο κόσμος να δει ότι δεν είναι η απαιτητική ντίβα που όλοι παρουσιάζουν, αλλά ότι αναγκάστηκε να πάρει την απόφαση αυτή καθώς δεν της άφησαν άλλη επιλογή», υποστηρίζουν άνθρωποι που είναι κοντά της.

Την ίδια στιγμή που η Meghan επιθυμεί να αποκαταστήσει το όνομά της, ταξιδεύει με ιδιωτικό τζετ πλούσιου φίλου της από τον Καναδά στο Beverly Hills και το νέο της σπίτι, οπότε μάλλον μας μπερδεύει με το τι εικόνα θέλει να περάσει στο κοινό. Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι η Meghan θέλει να προκαλέσει τον οίκτο του κοινού, μέσα από το δράμα της κοντά στη βασιλική οικογένεια (λες και ήταν στον πόλεμο ας πούμε), οπότε θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει.

Αλήθεια, λίγο μας κούρασε ομολογούμε...

Δες την παρακάτω gallery: