MasterChef 4: «Η Μαρία είναι ο ισχυρότερος χαρακτήρας στο παιχνίδι»

MasterChef 4: «Η Μαρία είναι ο ισχυρότερος χαρακτήρας στο παιχνίδι»

Ποιος έδωσε αυτόν τον αρκετά τιμητικό τίτλο στη Μαρία;

Το MasterChef είναι πάντα το αμέσως επόμενο τηλεοπτικό πρόγραμμα που παρακολουθούμε μετά το τέλος του Greece’s Next Top Model. Και μπορεί να μην έχει να κάνει με τον χώρο της μόδας που είναι απαιτητικός και δύσκολος, εξακολουθεί όμως να έχει ίντριγκες και να υπάρχουν παίκτες που ο ένας προσπαθεί να «θάψει» τον άλλον.

Υπάρχουν παίκτες που είναι αδύναμοι και υπάρχουν και αυτοί που είναι πιο δυναμικοί και ισχυροί και παίρνουν αυτό που θέλουν. Σύμφωνα με τον Ηρακλή και τον Ιωάννη, τους παίκτες που έχουν ήδη αποχωρήσει οι ισχυροί χαρακτήρες είναι τρεις, όμως ο πιο ισχυρός είναι ένας. Εσύ με μια πρώτη ματιά μιας και το παρακολουθείς, σε ποιον θα έδινες τον τίτλο αυτό;

Ο Ηρακλής με περισσή αυτοπεποίθηση και βεβαιότητα δήλωσε πως η Μαρία είναι ο πιο ισχυρός χαρακτήρας, γιατί θα κάνει ό,τι μπορεί για να σε κάνει να καταλάβεις ποιο είναι το σωστό και ποιος έχει δίκιο.

Αυτό βέβαια βρήκε αντίθετο τον Ιωάννη, ο οποίος ανέφερε πως μεταξύ Ντέμης, Μαρίας και Μπέλλου, ο Μπέλλος είναι πιο ισχυρός και από τις δύο. Δεν ξέρουμε βέβαια αν ο Ιωάννης το εννοούσε έχοντας μαγειρικά κριτήρια στο μυαλό του.