Άννα Μαρία Ηλιάδου: Η νικήτρια του GNTM ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας εντυπωσιάζει

Άννα Μαρία Ηλιάδου: Η νικήτρια του GNTM ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας εντυπωσιάζει

Είναι μια κούκλα

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου ξεχώρισε από την πρώτη μέρα στο Greece’s Next Top Model, όταν και εμφανίστηκε στις οντισιόν. Αν θυμάσαι ήταν η δική της η στιγμή που χαρακτηρίστηκε ως η πιο γρήγορη οντισιόν στην ιστορία του GNTM. Ο Άγγελος Μπράτης ξετρελάθηκε μαζί της, με το σώμα της, το πρόσωπό της που δεν ήθελε καν να τη δει με μαγιό.

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πως δεν ήταν αδικαιολόγητα και άδικα μία από τις νικήτριες του Greece’s Next Top Model 2019. Από την ολοκλήρωση του show και μετά βέβαια δεν είναι πολλές οι φορές που την έχουμε δει στα social να ανανεώνει το account της, γι’ αυτό και όταν τυχαίνει να ανεβάζει κάτι πάντα υπάρχει μια έκπληξη στο βλέμμα μας.

Αυτή τη φορά έκανε δύο στόρι, ανεβάζοντας selfie φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει χωρίς φίλτρα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Και όπως πολύ σωστά φαντάζεσαι ήταν μια κούκλα. Η νεαρή νικήτρια του GNTM μας είχε δείξει από νωρίς την αξία της, όμως δεν ήταν πολλοί αυτοί που την αναγνώρισαν αμέσως.

Τώρα που τη βλέπουν ξανά και ξανά καταλαβαίνουν το λάθος τους. Οι αρετουσάριστες και χωρίς ίχνος μακιγιάζ φωτογραφίες της Άννας Μαρίας μας έφτιαξαν τη μέρα, και σκεφτόμαστε πως αν δήλωνε ξανά συμμετοχή πάλι εκείνη θα βγάζαμε νικήτρια.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.