Ένα από τα τατουάζ της Jolie δεν είναι για τα παιδιά της αλλά για κάποιον πολύ ξεχωριστό (photos)

Ένα από τα τατουάζ της Jolie δεν είναι για τα παιδιά της αλλά για κάποιον πολύ ξεχωριστό (photos)

Eίναι μήπως για κάποιον άντρα;

Είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο ενδιαφέρουσες stars του Hollywood, μιας και παρά την ομορφιά και τη φήμη της, δεν αναλώθηκε στο να κάνει πλαστικές επεμβάσεις και να φωτογραφίζεται για το Instagram, αλλά έχει να επιδείξει πλούσια ανθρωπιστική δράση, για πάνω από μία δεκαετία. Αναφερόμαστε φυσικά στην Angelina Jolie, η οποία είναι σίγουρα μία αρκετά ιδιόρρυθμη star, χαρακτηριστικό που μάλλον την κάνει και πολύ δημοφιλή.

Η Angelina λοιπόν, εκτός από το μαγευτικό της πρόσωπο, έχει ακόμη ένα χαρακτηριστικό στην εμφάνισή της ως σήμα κατατεθέν, και αυτό δεν είναι άλλο από τα τατουάζ της. Όπως και η ίδια έχει κατά καιρούς αποκαλύψει, τα τατουάζ της είναι κυρίως αφιερωμένα στα 6 της παιδιά.

Μόνο που υπάρχει ακόμη ένα, το οποίο δεν έχει να κάνει με κανένα παιδί αλλά με κάποιο άλλο εξίσου σημαντικό πρόσωπο στη ζωή της. Όπως ήταν φυσικό, πολλοί θεώρησαν ότι είναι αφιερωμένο σε κάποιον από τους άντρες της ζωής της και πιο συγκεκριμένα στον Brad Pitt που είναι και ο πατέρας των παιδιών της.

Κι όμως, η διάσημη ηθοποιός πρόσφατα αποκάλυψε ότι το "M" στο δεξί της χέρι, είναι αφιερωμένο στην μητέρα της Marcheline η οποία πέθανε το 2007. Και ενώ αρκετοί θεώρησαν ότι είναι από το αρχικό του ονόματός της, η Angie ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ακριβώς αυτό: «Δεν είναι Μ αλλά W από τη λέξη Winter που είναι τραγούδι των Rolling Stones. H μαμά μου, μου το τραγουδούσε συχνά όταν ήμουν μικρή», είπε.

Δες την παρακάτω gallery: