Charlize Theron-Tom Hardy: Επιτέλους... τα βρήκαν!!!

Charlize Theron-Tom Hardy: Επιτέλους... τα βρήκαν!!!

Πρωταγωνίστησαν στο Mad Max το 2015. 

Ήταν το 2015 όταν και παρακολουθήσαμε το remake του Mad Max: Fury Road, με πρωταγωνιστές τους superstars Charlize Theron και Tom Hardy στον ομώνυμο ρόλο. Και μπορεί η ιστορία να είναι ιδιαίτερη, η ταινία ωστόσ έκτοτε, μπαίνει σταθερά στις λίστες με τις κορυφαίες όλων των εποχών, μιας και χωρίς καμία υπερβολή, ο George Miller είχε καταφέρει να συνθέσει ένα δυστοπικό αριστούργημα.

Μπορεί λοιπόν η χημεία των δύο πρωταγωνιστών επί σκηνής, να ήταν αναμφισβήτη, πίσω από τις κάμερες τα πράγματα δεν ήταν έτσι ακριβώς. Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι συντελεστές είχαν κάνει λόγο για μεγάλη ένταση, κυρίως ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές, μιας και τα γυρίσματα ήταν πολύ απαιτητικά.

Η Zoe Kravitz που υποδύθηκε μία από τις αιχμάλωτες γυναίκες, που η Furiosa (Τheron) ανέλαβε να απελευθερώσει, είχε δηλώσει: Κανένας μας δεν καταλάβαινε τι είχε στο μυαλό του ο George. Τα γυρίσματα ήταν πολύ απαιτητικά και όλοι μας ήμασταν στα όριά μας. Ο Tom έβγαινε συχνά εκτός εαυτού, κάτι που προκαλούσε την αντίδραση της Charlize.

Μάλιστα λένε, ότι η Charlize δεν ήθελε τον Hardy για συμπρωταγωνιστή, μιας και προτιμούσε κάποιον... πιο διάσημο. Σε κάθε περίπτωση, η ίδια πρόσφατα δήλωσε ότι όλοι τους έκαναν λάθη, ότι η κόντρα της με τον Tom πήγαζε από την προσπάθειά τους να είναι καλοί, και πως... περασμένα ξεχασμένα!!!

Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε και δεύτερο μέρος;