H Charlize Theron προκαλεί οργή και θλίψη και... όχι άδικα (photos + video)

H Charlize Theron προκαλεί οργή και θλίψη και... όχι άδικα (photos + video)

Δηλώνουμε κι εμείς έξαλλες!

Είναι καλλονή, ίσως η ωραιότερη γυναίκα στο Hollywood, ταλαντούχα- έχει ήδη κερδίσει ένα Οscar ερμηνείας για την ταινία Monster- με έντονη κοινωνική και φιλανθρωπική δράση, ενώ παράλληλα είναι μητέρα δύο υιοθετημένων παιδιών, και η ζωντανή απόδειξη ότι δεν χρειάζεσαι έναν άντρα για να είσαι ευτυχισμένη. Όλα αυτά λοιπόν είναι η Charlize Theron, την οποία λατρεύουμε, όπως και εκατομμύρια θαυμαστών σε όλο τον κόσμο.

Η Theron λοιπόν πρόσφατα, έγινε πρώτο θέμα, μιας και έβαλε τέλος στην περίφημη κόντρα της με τον επίσης superstar Tom Hardy. Οι δυο τους είχαν πρωταγωνιστήσει το πολυβραβευμένο Mad Max: Fury Road, ταινία η οποία θεωρείται ήδη κλασική. Τόσο η Theron όσο και οι υπόλοιποι συντελεστές της ταινίας, έχουν κατά καιρούς παραδεχτεί, ότι τα γυρίσματα ήταν τόσο απαιτητικά και επίπονα, που οι εντάσεις ήταν καθημερινότητα.

Και αφού τελικά... τα βρήκε με τον εκρηκτικό Tom Hardy, και... κάπνισαν την πίπα της ειρήνης και εμείς χαρήκαμε γιατί πιστέψαμε ότι κάποιο δεύτερο μέρος είναι στα σκαριά, λίγες ώρες πριν μαθαίνουμε ότι η επερχόμενη ταινία, με κεντρικό ήρωα την Furiosa η οποία θα επικεντρωθεί στο παρελθόν της και πώς έγινε αυτό που είναι, δεν θα έχει πρωταγωνίστρια τη Charlize Theron!!!

O λόγος; Η Charlize θα πρέπει να φαίνεται νεότερη σε όλη τη διάρκεια της ταινίας, γεγονός που απαιτεί την εφαρμογή της de-aging τεχνολογία-η ίδια που χρησιμοποιήθηκε και στο The Irishman- αλλά ο σκηνοθέτης George Miller αποφάσισε να χρησιμοποιήσει μία πιο νέα ηθοποιό.

Κάτι μας λέει ότι μάλλον η Charlize απλώς αρνήθηκε τον ρόλο. Σε κάθε περίπτωση οι φανς της ταινίας και της ίδιας της star είναι έξαλλοι και αρνούνται να σκεφτούν οποιαδήποτε άλλη στον ρόλο της Furiosa εκτός από την ξανθιά καλλονή. Μαζί τους!



Δες περισσότερα στην gallery που ακολουθεί: