Διαζύγιο-σοκ για το ζευγάρι του Hollywood; Περνούν χωριστά την καραντίνα (photos)

Διαζύγιο-σοκ για το ζευγάρι του Hollywood; Περνούν χωριστά την καραντίνα (photos)

Ακόμη ένας χωρισμός για τους διάσημους ηθοποιούς!

Eίναι ένα αρκετά ιδιαίτερο ζευγάρι, μιας και πότε είναι μαζί, πότε όχι, και πριν καν το καταλάβουμε, τα έχουν ήδη ξαναβρεί. Όλο αυτό γίνεται ακόμα πιο αλλόκοτο αν κανείς σκεφτεί ότι ήδη έχουν αποκτήσει και τρία παιδιά μαζί. Θα μου πεις βέβαια, ότι έτσι είναι οι stars του Hollywood, και ότι η μονογαμία και οι επιτυχημένοι γάμοι, δεν είναι και το κύριο χαρακτηριστικό τους.

Τελοσπάντων, οι φήμες τον τελευταίο καιρό περί χωρισμού και ίσως διαζυγίου του διάσημου ζευγαριού οργιάζουν, και όλοι βασίζονται σε δύο βασικά στοιχεία. Αφενός η star κυκλοφορεί χωρίς τη βέρα της-ενώ τη φορούσε σταθερά σε όλες της τις εμφανίσεις- και αφετέρου το ζευγάρι κάνει καραντίνα χωριστά.

Και ερχόμαστε να ρωτήσουμε: Ποιο αγαπημένο ζευγάρι, με τρία κιόλας παιδιά, επιλέγει να περάσει το διάστημα αυτό χωριστά; Μάλλον κανένα και αυτός είναι και ο λόγος που έβαλε πολλούς σε υποψίες.

Συγκεκριμένα, η μελαχρινή καλλονή περνάει την καραντίνα στο Calabasas με τα παιδιά και εκείνος στο Malibu, ενώ στα μέσα Απριλίου, ο φωτογραφικός φακός τους είχε συλλάβει σε συνάντηση με τα παιδιά τους, τα οποία μετακινήθηκαν από το αυτοκίνητο του πατέρα τους σε εκείνο της μητέρας τους.

Σε ποιους αναφερόμαστε όμως; Δες την παρακάτω gallery: