Η ξανθιά καλλονή είναι κόρη διάσημης ηθοποιού, και δεν φαντάζεσαι ποιας

Η ξανθιά καλλονή είναι κόρη διάσημης ηθοποιού, και δεν φαντάζεσαι ποιας

Είναι πραγματικά μια κούκλα

Εχθές είχε τα γενέθλιά της και η κούκλα που βλέπεις στη φωτό έγινε 16 ετών. Είναι κόρη πασίγνωστης ηθοποιού και είναι απίστευτο το πόσο έχει μεγαλώσει. Όταν γεννήθηκε, κάπου στα μέσα του 2000, προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση, όχι γιατί η ηθοποιός έγινε μαμά, αλλά για το ασυνήθιστο και εκκεντρικό όνομα που επέλεξαν οι γονείς της να της δώσουν.

Μιλάμε φυσικά για την Apple Martin, η οποία έχει γίνει πια μια σωστή δεσποινίδα. Και βέβαια είναι περιττό να σχολιάσουμε το πόσο όμορφη είναι. Στις 14 Μαΐου έγινε 16 ετών και η μητέρα της το γιόρτασε, ποστάροντας δύο φωτογραφίες της ξανθιάς κούκλας, οι οποίες πραγματικά μας εντυπωσίασαν.

Η Apple θα λέγαμε άνετα πως είναι μια σωσίας της Gwyneth Paltrow και σε αυτές τις δύο φωτογραφίες τα πράγματα είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρα. Στις φωτό που ανέβασε η μαμά της, η Apple φοράει ένα μίνι λευκό floral φόρεμα και έχει πραγματικά απίστευτο σώμα για την ηλικία της.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι γράφω πραγματικά αυτά τα λόγια αλλά ... χαρούμενα γλυκά δεκαέξι αγαπημένη μου κοπέλα. Είσαι το φως της καρδιάς μου. Είσαι έξυπνη και έχεις την καλύτερη και πιο λαμπρή αίσθηση του χιούμορ. Έχω περάσει τα καλύτερα μου χρόνια με το να είμαι η μαμά σου. Μου αρέσουν οι νυχτερινές βραδινές συνομιλίες όταν πραγματικά ακούω τι έχεις στο μυαλό σου. Δουλεύεις σκληρά για να πετύχεις ό, τι θέλεις να πετύχεις, και έχεις πίστη και υπευθυνότητα. Είμαι πολύ τυχερή που είμαι η μητέρα σου. Ευχαριστώ που με επίλεξες. Σε λατρεύω ως στο φεγγάρι και πάλι πίσω εκατοντάδες φορές», έγραψε στο caption των φωτογραφιών η Gwyneth.