Τι και αν χώρισαν; Το διάσημο ζευγάρι μένει σχεδόν μαζί και αυτός είναι ο λόγος

Τι και αν χώρισαν; Το διάσημο ζευγάρι μένει σχεδόν μαζί και αυτός είναι ο λόγος

Κάτι που βρίσκουμε αρκετά λογικό

Ήταν κάπου στα μέσα Απριλίου του 2019 όταν το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε πως αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους στη ζωή, παραμένοντας όμως πάντα δυο καλοί φίλοι για χάρη του γιου τους. Οι δύο stars ήταν μαζί από το 2011, όμως στις αρχές του 2017 όταν και εμφανίστηκαν στα Grammys μαζί κυκλοφόρησαν οι φήμες για τον κρυφό γάμο τους λίγο πριν την εκπνοή του 2016.

Η Adele και ο Simon Konecki, μπορεί πια να έχουν χωρίσει όμως δεν υπάρχει καμία έχθρα ανάμεσά τους ή τουλάχιστον αυτό μας δείχνουν. Δεν μάθαμε ποτέ την πραγματική αιτία του χωρισμού τους, όμως ότι και να συνέβη το σίγουρο είναι ένα, η Adele είναι πιο ανανεωμένη και κούκλα από κάθε άλλη φορά.

Οι δυο τους διατηρούν το διαζύγιο τους σιωπηλό και εγκάρδιο για χάρη του γιου τους, Angelo, και φαίνεται ότι κάνουν επίσης μια άλλη μεγάλη θυσία γι’ αυτόν. Σε μια προσπάθεια να κρατηθούν τα πράγματα όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά για τον 7χρονο, η Adele και ο Simon ζουν απίστευτα κοντά ο ένας στον άλλο.

Σύμφωνα με το People, ζουν ακριβώς ο ένας απέναντι από το άλλο για να προσπαθήσουν να κάνουν αυτή τη μετάβαση πιο ομαλή. «Κάνουν ό, τι είναι καλύτερο για τον Angelo», είπε μια πηγή. «Ο γιος της είναι ο κόσμος της». Όσο άβολα και αν είναι, είναι εξαιρετικά πλούσιοι, οπότε πιθανότατα έχουν, τεράστια δέντρα και δρόμους μήκους μιλίων που χωρίζουν τα σπίτια τους. Όχι ότι το χρειάζονται πραγματικά! Η Adele και ο Simon φαίνεται να διαχειρίζονται αυτόν τον χωρισμό με ένα επίπεδο ωριμότητας που πολλοί μπορούν να φιλοδοξούν μόνο.