Θυμάσαι την κ. Νίτσα από το Κωνσταντίνου & Ελένης; Σήμερα δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Κατακουζηνός

Θυμάσαι την κ. Νίτσα από το Κωνσταντίνου & Ελένης; Σήμερα δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Κατακουζηνός

Πώς να την ξεχάσεις;

Το Κωνσταντίνου και Ελένης υπήρξε μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Η κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα με πρωταγωνιστές την Ελένη Ράντου και τον ίδιο στο ρόλο του επίκουρου καθηγητή, προβλήθηκε για πρώτη φορά τις σεζόν 1998-2000 και συνεχίζει να προβάλλεται μέχρι και σήμερα, κάνοντας απίστευτα νούμερα.

Μπορεί οι βασικοί ήρωες να ήταν οι έξι χαρακτήρες των Ελένη, Κωνσταντίνου, Μάνθου, Πέγκυς, Ματίνας και Νικόλα, όμως οι guests που πέρασαν από τη σειρά ήταν άπειροι που δεν φτάνουν τα δάχτυλα και των δύο χεριών για να μετρηθούν.

Ένας από αυτούς ήταν και της κυρίας Νίτσας, της μανάβισσας. Η κ. Νίτσα δεν ήταν συμπάθεια του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού, ενώ η Ελένη την εκμεταλλευόταν όπως μπορούσε κάθε φορά για να βγάλει κάποια χρήματα (είτε ως κομμώτρια, είτε ως μέντιουμ). Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε την «κουπ σκουπ» που της έφτιαξε η Ελένη, κάνοντας την κομμώτρια;

Πώς είναι όμως σήμερα η κυρία Νίτσα που όλοι αγαπήσαμε; Την έχεις δει καθόλου; Η ηθοποιός Μαρία Παλαιολόγου κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις και είναι αλήθεια πως έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που την απαθανάτισε ο φακός τελευταία φορά.

Μπορείς να τη δεις όμως στη gallery που ακολουθεί.