Η Σίσσυ Χρηστίδου άλλαξε τα μαλλιά της και είναι πιο θεά από ποτέ

Η Σίσσυ Χρηστίδου άλλαξε τα μαλλιά της και είναι πιο θεά από ποτέ

Πολύ μας αρέσει αυτό το look

Το ότι η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μία από τις αγαπημένες παρουσιάστριες είναι γνωστό. Το ότι είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα είναι επίσης κάτι κοινώς αποδεκτό. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει κάθε τόσο στο Instagram account της έχουν αυτό το κάτι που μας τραβάει, ενώ πάντα βλέπουμε κάποια αλλαγή επάνω της.

Κάπως έτσι λοιπόν στο τελευταίο post της είδαμε την αλλαγή στα μαλλιά της, η οποία ομολογουμένως μας εντυπωσίασε. Όχι δεν άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της, αυτό και αν θα ήταν έκπληξη, ούτε κουρεύτηκε. Άλλαξε απλά το look της και ήταν μια κούκλα.

Και εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε. Οι περισσότερες φορές που βλέπουμε τη Σίσσυ Χρηστίδου στο Instagram account της, είναι με τα μαλλιά της χαλαρές μπούκλες, σπαστά ίσια και κάποια κοτσίδα ή κότσο ενίοτε. Σπανίως όμως τη βλέπουμε με εντελώς ισιωμένα μαλλιά και γι΄ αυτό μια κάποια έκπληξη τη νιώσαμε όταν είδαμε τη φωτογραφία της.

Το νέο αυτό look αναδεικνύει ακόμη καλύτερα το φανταστικό μάκρος των μαλλιών της και ομολογούμε πως της πάει τρελά. Είναι μια κούκλα και αρκεί να δεις τη φωτό για να πειστείς.