Η Ελένη Μενεγάκη είναι στην Άνδρο και ο λόγος είναι σοβαρός

Η Ελένη Μενεγάκη είναι στην Άνδρο και ο λόγος είναι σοβαρός

Ο πιθανός λόγος του ταξιδιού

Το ζεστό αυτό Σαββατοκύριακο της Ελένης Μενεγάκη ξεκίνησε με μία throwback καλοκαιρινή φωτογραφία, στην οποία φορώντας το μπικίνι της πόζαρε μαζί με την μικρή Μαρίνα μέσα στη θάλασσα, αναπολώντας το περσινό καλοκαίρι. Και δεν θα σου το κρύψουμε ταυτιστήκαμε απόλυτα μαζί της, αφού το καλοκαίρι που πια πλησιάζει δεν θα μοιάζει με κανένα από τα προηγούμενα.

Και με αυτό το throwback λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ταξίδεψε σήμερα για την Άνδρο, παρέα με τον σύζυγό της. Ο πιθανός λόγος του ταξιδιού δεν είναι άλλος από το ξενοδοχείο που διατηρούν στα Άχλα.

Βλέπεις πλησιάζουμε στο διάστημα αυτό που θα αρχίσουν να ανοίγουν τα καταλύματα στα νησιά (και όχι μόνο) μετά την καραντίνα λόγω της πανδημία και σίγουρα υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν προτού ανοίξουν και πάλι. Η λογική λοιπόν θέλει την παρουσιάστρια να ταξιδεύει στο αγαπημένο της νησί μόνο με τον σύζυγό της για δουλειές.

Μην ξεχνάς άλλωστε πως οι μετακινήσεις εκτός νομού δεν επιτρέπονται ακόμη παρά μόνο αν πρόκειται για θέματα δουλειάς όπως και στην περίπτωση της παρουσιάστριας. Θα το παραδεχτούμε πάντως, ζηλέψαμε πολύ και σκεφτήκαμε τη στιγμή που θα περάσουμε την μπουκαπόρτα του πλοίου μέσα στο επόμενο διάστημα.