Angelina Jolie σε Brad Pitt: «Καλύτερα να είσαι ειλικρινής, παρά τέλειος»

Angelina Jolie σε Brad Pitt: «Καλύτερα να είσαι ειλικρινής, παρά τέλειος»

Διακρίνεις κι εσύ κάποια ζήλια;

Προκειμένου να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να περάσουν από τη δύσκολη φάση της ζωής τους, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η Angelina Jolie ασχολείται με τη σύνταξη ισχυρών δοκιμίων ως μέσο παρακίνησης. Πρόσφατα, ως μέρος του ενημερωτικού δελτίου του TIME’s Parents, η Angie έγραψε ένα ισχυρό δοκίμιο στους γονείς και είναι η παρατήρηση της για την ειλικρίνεια έπληξε πολλούς. «Είναι υπέροχο να ανακαλύπτετε ότι τα παιδιά σας δεν σας θέλουν τέλειους. Απλώς θέλουν να είστε ειλικρινείς. Και να κάνετε ό, τι καλύτερο μπορείτε», έγραψε η Jolie για το TIME.

«Στην πραγματικότητα, όσο περισσότερο χώρο έχουν να είναι υπέροχα όπου εσείς είστε αδύναμοι, τόσο πιο ισχυρά μπορούν να γίνουν. Σας αγαπάνε και θέλουν να σας βοηθήσουν. Μεγαλώνετε μαζί», πρόσθεσε η 44χρονη ηθοποιός. Ωστόσο, σύμφωνα με κάποια αποκωδικοποίηση του δοκιμίου η Mirror θεωρεί, πως το αθώο σχόλιο είναι στην πραγματικότητα μία μπηχτή προς τον πρώην σύζυγό της Brad Pitt, ο οποίος επί του παρόντος είναι «μπλεγμένος» με φήμες που τον θέλουν να τα έχει βρει ξανά με την πρώην σύζυγό του Jennifer Aniston.

Γνωρίζεις την κατάσταση που επικρατεί από την συνάντησή τους στα SAG Awards, ενώ έχουν και κυκλοφορήσει και φήμες πως το «ζευγάρι» είναι μαζί στην καραντίνα, στο σπίτι της Aniston στο Los Angeles. Η Mirror λοιπόν, και αρκετοί fans που είδαν αυτό το γράμμα θεωρούν πως αυτή η έκφραση περί ειλικρίνειας πήγαινε στο Brad Pitt, υπονοώντας πως πρέπει να είναι ειλικρινής και με τα παιδιά του, όχι μόνο με την ίδια.

Νιώθεις κι εσύ κάποια vibes ζήλιας στην ατμόσφαιρα;