Hot as hell: Η throwback φωτογραφία της Sofia Vergara από τα 90’s μας έκανε να ιδρώσουμε

Hot as hell: Η throwback φωτογραφία της Sofia Vergara από τα 90’s μας έκανε να ιδρώσουμε

Αν ζεσταίνεσαι δεν φταίει ο καιρός

Μας είχαν προειδοποιήσει εδώ και μερικές ημέρες πως το Σαββατοκύριακο αυτό θα είναι το πιο ζεστό του Μαΐου των τελευταίων χρόνων, με τον υδράργυρο σε ορισμένες περιοχές να φτάνει ακόμη και τους 40 βαθμούς. Αν δεν σε πετυχαίνουμε σε κάποια παραλία, τότε θα έχεις καταλάβει στα σίγουρα την υπερβολική ζέστη.

Ωστόσο μάλλον η αιτία δεν είναι ο καιρός, αλλά η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram account της η Sofia Vergara. Μια throwback φωτό της από τη δεκαετία του 90’ ήταν αρκετή για να μας «κάνει να ιδρώσουμε». Ξαπλωμένη στην άμμο φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μπικίνι της η ηθοποιός, έκανε μια αναδρομή στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν της και μας άφησε άφωνες με το κορμί της.

Η 47χρονη ηθοποιός του Modern Famiy είχε –κι έχει ακόμη δηλαδή- ένα από τα πιο καλλίγραμμα και juicy κορμιά του Hollywood και η φωτογραφία είναι αρκετή για να πειστείς για τα λεγόμενα μας. Αν σκεφτόσουν λοιπόν να κατηγορήσεις τον καιρό για την κατάσταση αυτή, τώρα που θα δεις τη φωτό της θα αλλάξεις γνώμη.

Ο ορισμός του hotness δίπλα σαν ερμηνεία έχει το όνομα της Sofia Vergara. Δες τη φωτογραφία της στη gallery και θα καταλάβεις.