Κέισι Μίζιου: Η φωτό της από το GNTM που έκανε Σκουλό και Μπράτη να υποκλιθούν

Κέισι Μίζιου: Η φωτό της από το GNTM που έκανε Σκουλό και Μπράτη να υποκλιθούν

Δες τα σχόλια που της έκαναν οι δυο κριτές

Κέισι Μίζιου: ένα όνομα μια ιστορία. Μπορεί να μη στέφθηκε νικήτρια του Greece’s Next Top Model, όμως η πορεία της μέσα στο παιχνίδι ήταν πραγματικά αξιοθαύμαστη. Η νεαρή καλλονή έφτασε μέχρι την τελική τριάδα και αυτό το λες σίγουρα επιτυχία. Η Κέισι ξεχώρισε ανάμεσα σε πολλές κοπέλες, όταν από τις οντισιόν ακόμη κατόρθωσε να πάρει μια θέση στα bootcamp χάρη στην ομορφιά της και τις απίστευτες αναλογίες της.

Αμφισβητήθηκε ουκ ολίγες φορές λόγω του sexiness που έβγαζε, όμως η πορεία της δείχνει πως η προσπάθειά της μόνο επιτυχημένη ήταν. Στον μεγάλο τελικό τα κορίτσια φωτογράφησε ο κριτής και φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός, ενώ στο πλατό την ώρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων και τα τρία κορίτσια φορούσαν ρούχα του Άγγελου Μπράτη.

Σε ένα από τα concept του τελικού όπου έπρεπε φορώντας μπουρνούζι να φωτογραφηθούν με κοστούμι, η Κέισι έδωσε τον καλύτερο της εαυτό. Το αποτέλεσμα μάλιστα τη δικαίωσε αφού ακόμη και τόσους μήνες μετά έχει αποσπάσει θετικές κριτικές και άπειρα likes. Τη φωτογραφία αυτή ανέβασε πριν από μερικές ημέρες στο account της η Κέισι και στην ομορφιά της υποκλίθηκαν και οι Σκουλός και Μπράτης.

Οι δύο κριτές δεν άφησαν ασχολίαστη τη φωτογραφία της φιναλίστ και πρώην παίκτριας του GNTM, με εκείνη εννοείται να απαντά ανάλογα. Δες στη gallery τη φωτό και τα σχόλιά τους.