Οι νέες φωτογραφίες της Adele μετά την απώλεια κιλών κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Οι νέες φωτογραφίες της Adele μετά την απώλεια κιλών κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Της αξίζει ένα πολύ μεγάλο μπράβο

Εάν είσαι στη διαδικασία που προσπαθείς να χάσεις βάρος και απογοητεύεσαι γιατί δεν τα καταφέρνεις, αρκεί απλά να ρίξεις μια ματιά στην «καινούργια Adele». Είναι υπόδειγμα και παράδειγμα θέλησης, οπότε για κανέναν λόγο δεν πρέπει να αισθάνεσαι άβολα. Η τραγουδίστρια μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο κατάφερε να χάσει 45 κιλά και η εικόνα της είναι απλά φανταστική.

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram account της πριν από δύο εβδομάδες έχει γίνει poster στο γραφείο μας για να την κοιτάζουμε, να παίρνουμε δύναμη και να σκεφτόμαστε πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Η Adele απαθανατίστηκε εκ νέου σε έξοδό της, να οδηγεί το αυτοκίνητό της και οι νέες φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αλλά πιο όμορφη από κάθε άλλη φορά η Adele βγήκε να κάνει τις δουλειές της και οι φωτογραφίες της βρίσκονται παντού στο διαδίκτυο. Οκ, μπορεί να βλέπουμε μόνο το πρόσωπό της, όμως η αλλαγή της είναι πια κάτι περισσότερο από εμφανής. Η 32χρονη τραγουδίστρια είναι πια αγνώριστη, εμφανισιακά τουλάχιστον, είναι όμως η ίδια Adele που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε.

Δες στη gallery που ακολουθεί τις νέες της φωτογραφίες μετά τα γενέθλιά της.



Με πληροφορίες από το PageSix