Η επανασύνδεση που δεν περίμενες: Η καραντίνα έφερε τους δύο stars πιο... κοντά (photos)

Η επανασύνδεση που δεν περίμενες: Η καραντίνα έφερε τους δύο stars πιο... κοντά (photos)

Kαι οι φήμες περί τρίτων στη σχέση τι έγιναν; 

Αυτός διάσημος και σέξι ηθοποιός, πρωταγωνιστής μίας εκ των πιο πετυχημένων τηλεοπτικών σειρών αυτή τη στιγμή, βραβευμένος και φυσικά περιζήτητος. Αυτή, επίσης, διάσημη και ταλαντούχα και πολύ όμορφη. Ήταν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια του Hollywood, και έπειτα από 5 χρόνια σχέσης, όλοι περίμεναν ότι θα παντρευτούν.

Ωστόσο, το διάσημο ζευγάρι είπε να... μας αιφνιδιάσει, και λίγο καιρό πριν-συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο- κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες που έκαναν λόγο για χωρισμό. Φυσικά κανένας από τους δυο τους δεν έλεγε κουβέντα, αλλά οι φωτογραφίες που τους έδειχναν με άλλες συντροφιές έκαναν το γύρο του κόσμου.

Συγκεκριμένα, αυτός, είχε έρθει πολύ κοντά με τη συμπρωταγωνίστριά του, με την οποία μάλιστα υποδύονται και το ζευγάρι. Η χημεία ανάμεσά τους είναι αναμφισβήτητη, ενώ εκείνη ήταν και προσφάτως χωρισμένη και μάλλον αναζητούσε έναν ώμο για να κλάψει. Εξίσου άτακτη υπήρξε και η... κοπέλα της σχέσης, η οποία εμφανίστηκε κάποιες φορές με αντρική συντροφιά.

Ωστόσο, αυτά πια ανήκουν στο παρελθόν μιας και όπως όλα δείχνουν, η κοινή τους καραντίνα τους έκανε πολύ καλό! Πάει ο νους σου ποιο είναι το διάσημο ζευγάρι; Δες την παρακάτω gallery και θα καταλάβεις: