Δεν φαντάζεσαι ποια διάσημη τραγουδίστρια είναι η νέα κολλητή της Meghan Markle

Δεν φαντάζεσαι ποια διάσημη τραγουδίστρια είναι η νέα κολλητή της Meghan Markle

Η ζωή είναι καλύτερη αν έχεις φίλους! Κι επειδή σίγουρα είδες την χλιδάτη έπαυλη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στο Los Angeles, σου έχουμε νέα και για τον κοινωνικό κύκλο των royals.Το ζευγάρι έχει βρει νέα κολλητή στην περιοχή και μάλιστα δέχεται και συμβουλές, μιας και η νέα τους φίλη είναι και γνωστή τραγουδίστρια και με καταγωγή βρετανική.

Μιλάμε για την Adele, η οποία σύμφωνα με την Daily Mirror, βοηθάει τον πρίγκιπα και την 38χρονη Markle να εγκατασταθούν με ευκολία στην νέα τους ζωή:

Η Αdele μένει περίπου πέντε λεπτά μακριά από τους royals και τους δίνει και σημειώσεις με όσα πρέπει να ξέρουν. Εκείνη άλλωστε λατρεύει την γειτονιά της και προτείνει και δραστηριότητες και μέρη που ο Archie θα μπορούσε να περάσει καλά χωρίς να υπάρχει κόσμο γύρω

Οι τρεις τους τα πηγαίνουν καλά και η Meghan λατρεύει και θαυμάζει την τραγουδίστρια και πώς έχει καταφέρει να προφυλάξει την προσωπική της ζωή ενώ της έχει εκμυστηρευτεί πως άκουγε τα τραγούδια της από το άλμπουμ 21 όταν χώριζε από τον πρώην σύζυγό της.

Κι αν δεν το θυμάσαι η Adele είχε πει κάτι που η Meghan σίγουρα θα ήθελε να ξεχάσει για τον πρίγκιπα!