Harry & Meghan Markle: 2 χρόνια από τον γάμο & μόλις είδαμε αυτές τις φωτό της τελευταίας πρόβας

Harry & Meghan Markle: 2 χρόνια από τον γάμο & μόλις είδαμε αυτές τις φωτό της τελευταίας πρόβας

Θα δούμε κάποια φωτό φέτος άραγε;

Ήταν 19 Μαΐου το 2018 όταν ο πρίγκιπας Harry, το άτακτο αγόρι της βρετανικής βασιλικής οικογένειας ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. Πολλές οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του (Cressida Bonas, Chelsy Davy, Ellie Goulding), όμως μία ήταν αυτή που τον μάγεψε και κατάφερε να τον «στρώσει». Το ραντεβού στα τυφλά με τη Meghan Markle που κανόνισε η Misha Nonoo, απέδωσε καρπούς και κάπως έτσι σήμερα γιορτάζουμε δύο χρόνια από τον royal wedding που μας συγκίνησε όσο κανένας.

Τι να πρωτοθυμηθούμε από αυτόν τον υπέροχο γάμο; Το φανταστικό φιλί τους στην είσοδο του παρεκκλησίου, την βόλτα με την άμαξα ή μήπως την χορωδία που τραγούδησε φανταστικά το «Stand by me»;

Ο Harry και η Meghan έγιναν δούκας και δούκισσα του Sussex και ο γάμος τους γράφτηκε στην ιστορία. Και περιμένοντας με κάποιον τρόπο να γιορτάσουν την επέτειό τους σήμερα (μήπως θα κάνει σήμερα άραγε την εμφάνισή του το νέο Instagram account τους; ) είδαμε κάποιες φωτογραφίες που δεν είχαμε δει ξανά μέχρι σήμερα.

Στις 17 Μαΐου Harry και Meghan έκαναν την τελευταία γαμήλια πρόβα τους, ανταλλάσσοντας τους όρκους τους και κάνοντας όλη τη διαδικασία που είδαμε. Όμως δεν είχαμε δει ποτέ φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα. Το fan account της Meghan @_duchess_of_sussex ανέβασε στο Instagram κάποιες από τις φωτό εκείνης της ημέρας και ομολογούμε πως η Meghan ήταν μια κούκλα.

Την ίδια εκείνη μέρα η Meghan με ανακοίνωση της στο Instagram του Kensington τότε ανέφερε πως ο πατέρας της Thomas Markle δεν θα έρθει στον γάμο της.