Το πιο όμορφο ζευγάρι του Hollywood χώρισε ξανά κι αυτή τη φορά το τέλος είναι οριστικό!

Το πιο όμορφο ζευγάρι του Hollywood χώρισε ξανά κι αυτή τη φορά το τέλος είναι οριστικό!

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά

Οι φήμες για την χωριστή καραντίνα οργίαζαν για ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια του Hollywood που περνούσε την δεύτερη βαθιά κρίση στον γάμο του.
Οι δυο τους προσπάθησαν πολύ να τα βρουν κάπου εκεί στο τέλος του 2019 αλλά η καραντίνα εξαιτίας του κορονοϊού τους βρήκε χώρια.

Η τελευταία κοινή πόζα του ζευγαριού που έχει αποκτήσει μαζί τρεις γιους, ήταν στο προφίλ Instagram του 46χρονου ηθοποιού στις 19 Φλεβάρη και ακριβώς τρεις μήνες αργότερα, ο ίδιος ανακοίνωσε πως ο χωρισμός είναι αυτή τη φορά οριστικός. Μιλάμε για τον τηλεοπτικό David από τα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills και την καλή του, την 34χρονη Meghan Fox, που όπως ανακοίνωσε στο podcast του δεν είναι πια μαζί!



«Θα την αγαπώ για πάντα και ξέρω πως κι αυτή θα με αγαπάει και ξέρω πως ως οικογένεια, έχουμε χτίσει μαζί κάτι ξεχωριστό».
Οι δύο ηθοποιοί σκοπεύουν να πραγματοποιούν μαζί εκδρομές, διακοπές και γιορτές ως οικογένεια και κύριος στόχος είναι οι γιοι τους, ο 7χρονος Νοah, ο 6χρονος Bodhi Και ο 3χρονος Journey.

«Είναι χαλιά που η ζωή αλλάζει και κάτι που συνήθισες για 15 χρόνια και προσπαθείς αλλά δεν μπορείς να το αλλάξεις, υπάρχει μια γροθιά στο στομάχι, δεν θέλω εγώ και η Meg να χαθούμε, ήταν η καλύτερή μου φίλη για 15 χρόνια και δεν θέλω να το χάσω αυτό».

Η Fox και ο Green είναι παντρεμένοι περίπου δέκα χρόνια και είναι ζευγάρι από το 2004, η σχέση τους είχε σκαμπανεβάσματα με κυριότερο την απόφαση διαζυγίου το 2015, την οποία πήραν πίσω μιας και στη ζωή τους ήρθε ο τρίτος τους γιος.