«Οι γιατροί έπρεπε να θέσουν ξανά σε λειτουργία την καρδιά μου»: Εξομολόγηση που σοκάρει (photos)

«Οι γιατροί έπρεπε να θέσουν ξανά σε λειτουργία την καρδιά μου»: Εξομολόγηση που σοκάρει (photos)

Η άγνωστη και σοκαριστική περιπέτεια του star. 

Toν έχουμε συνηθίσει λαμπερό και όμορφο, να περιστοιχίζεται από θαυμαστές και αιθέριες παρουσίες, μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συνδεθεί με εντυπωσιακές stars, ενώ έχει διατελέσει και σύντροφος της... διασημότερης ίσως τραγουδίστριας αυτή τη στιγμή στον κόσμο!

Κι όμως, ο superstar έχει κάποιες πτυχές της ζωής του που δεν τις γνωρίζαμε, ή τουλάχιστον μέχρι τώρα. Με ένα post στο Twitter, έκανε απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και θυμήθηκε τις πολύ δύσκολες στιγμές το 2014 γράφοντας τα εξής: «Πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά για εμένα το 2014. Ξεκίνησε με ένα νούμερο 1 στη Μεγάλης Βρετανία, και τελείωσε στα επείγοντα με τους γιατρούς να προσπαθούν να επαναφέρουν σε λειτουργία την καρδιά μου».

Συγκεκριμένα, τα λόγια αυτά ήρθαν ως απάντηση, στο post ενός εκ των τραγουδιών του, το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 2014. Μάλιστα είχε ξαναμιλήσει για το πρόβλημα με την καρδιά του, χωρίς ωστόσο να μπει σε λεπτομέρειες μιας και απλώς τη χρονιά εκείνη είχε ακυρώσει μία προγραμματισμένη του εμφάνιση, επικαλούμενος πρόβλημα υγείας.

Καρδιακή αρρυθμία είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, και όπως διευκρινίζει, από το 2014 έκανε πολλές αλλαγές στη ζωή του, μία εκ των οποίων να κόψει το αλκοόλ, κάτι που είχε πολύ θετικά αποτελέσματα.

Ποιος είναι όμως ο star που πέρασε την περιπέτεια αυτή;