Αυτό και αν είναι έκπληξη: Η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έγινε μαμά μέσα στο 2019

Αυτό και αν είναι έκπληξη: Η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έγινε μαμά μέσα στο 2019

Και κανείς δεν το έμαθε ποτέ

Μπορεί το 2020 μέχρι στιγμής να μην μας έχει φέρει και πολύ χαρούμενες ειδήσεις, όμως αυτή που έγινε γνωστή μερικές ώρες πριν, πραγματικά αξίζει κάτι περισσότερο από ένα απλό χειροκρότημα. Η διάσημη τραγουδίστρια με την χαρακτηριστική περούκα της και την ασύλληπτη φωνή ανακοίνωσε πως έγινε μαμά.

Ναι ναι καλά διαβάζεις. Όχι δεν ήταν έγκυος και μας το κράτησε κρυφό, αλλά έκανε μια φανταστική κίνηση. Η Sia υιοθέτησε δύο παιδιά –αγόρια και τα δύο- κάπου στα τέλη του 2019 και ο λόγος είναι πραγματικά φανταστικός.

Και τα δύο αγόρια ήταν ηλικίας 18 ετών (στα 19 τώρα) και η Sia τα υιοθέτησε γιατί τελείωνε η αναδοχή τους, λόγω ηλικίας. Η τραγουδίστρια έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή The Morning Mash Up, η οποία θα βγει στον αέρα επίσημα αύριο και μίλησε για τους γιους της. Η ίδια μάλιστα είπε πως τους λατρεύει, κάτι που βρίσκουμε απολύτως λογικό και φυσιολογικό.

Της αξίζει ένα μεγάλο μπράβο πάντως γι’ αυτήν τη κίνηση. Κάπου στα μέσα Ιανουαρίου είχαμε ακούσει ξανά για τον γιο της Sia, όμως δεν είχε γίνει τίποτα γνωστό γύρω από αυτό. Τώρα μαθαίνουμε πως δεν είναι ένας γιος, αλλά δύο, και είναι μεγάλα παιδιά.