Η αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την επαγγελματική πορεία θα σε εκπλήξει σίγουρα

Η αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την επαγγελματική πορεία θα σε εκπλήξει σίγουρα

Περίμενες να ακούσεις αυτή την είδηση;

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν καλεσμένη εχθές η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς πέρασε την καραντίνα, την απόφαση της να συμμετέχει στο Just the 2 of Us, αλλά και τα επαγγελματικά της σχέδια. Όπως ανέφερε στον παρουσιαστή πάνω στη συζήτησή τους, πέρασε μόνη της την καραντίνα, συσφίγγοντας τις σχέσεις της με τους ενοίκους της πολυκατοικίας στην οποία μένει.

Μέσα από τα stories της στο Instagram account της πάντως, είδαμε πως εξάσκησε ιδιαίτερα και τις μαγειρικές της ικανότητες. Την είδαμε να φτιάχνει από παστίτσιο, μέχρι cheesecake και η αλήθεια είναι πως πολλές φορές τα ζηλέψαμε. Η ίδια μάλιστα με το ποδήλατό της έκανε και ντελίβερι τις λιχουδιές της στους κοντινούς φίλους της.

Και πάνω σε αυτή τη συζήτηση έγινε και η ερώτηση από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για το σε ποια δουλειά θα επέστρεφε και πάλι στην τηλεόραση. Και σίγουρα δεν πάει ο νους σου τι απάντησε. Μαντεύεις μήπως ποιο θα ήταν το αγαπημένο concept μια εκπομπής της εορτάζουσας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου;

Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται πάντως, ίσως τώρα μετά τη καραντίνα καθόλου, η Κωνσταντίνα θα ήθελε πολύ να κάνει μια εκπομπή μαγειρικής.

Δες όλα όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου γι’ αυτό το θέμα, αλλά και για τις ηχογραφήσεις που σκέφτεται να δώσει στη δημοσιότητα για όσους άλλα λένε σε εκείνη και άλλα στην τηλεόραση.