Ελένη Μενεγάκη: 5 αποκαλυπτικές και συγκινητικές της τηλεοπτικές στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε

Ελένη Μενεγάκη: 5 αποκαλυπτικές και συγκινητικές της τηλεοπτικές στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε

Θυμάσαι κάποια από αυτές;

Η χθεσινή μέρα για την Ελένη Μενεγάκη ήταν κάπως ιδιαίτερη και όχι μόνο επειδή ήταν η ονομαστική εορτή. Η ξανθιά παρουσιάστρια στη χθεσινή σημαντική για εκείνη μέρα ανακοίνωσε μέσα από τη εκπομπή της, το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha, με τα μελλοντικά της σχέδια πραγματικά να μας εκπλήσσουν.

Από τότε που έγινε γνωστό πως η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί πολλά ακούστηκαν και ακόμη πιο πολλά γράφτηκαν, με πιο σημαντικό την αναζήτηση της νέας τηλεοπτικής της στέγης. Ωστόσο όπως η ίδια αποκάλυψε εχθές, δεν θα τη δούμε σε κάποιο άλλο κανάλι από την επόμενη σεζόν, και κάπως έτσι αναρωτηθήκαμε πώς θα είναι οι τηλεοπτική μας ζωή χωρίς εκείνη.

Και κάνοντας αυτή τη σκέψη, αναλογιζόμενες πως η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται 15 χρόνια στον Alpha, αναζητήσαμε 5 αποκαλυπτικές και συγκινητικές της στιγμές, τα τελευταία αυτά 15 χρόνια. Θυμάσαι κάποιες από όλες αυτές;

Θα ξεκινήσουμε με την πιο σημαντική, τότε εν έτη 2010, όταν η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος ανακοίνωσαν με ένα δελτίο τύπου πως χωρίζουν. Το 2001 παντρεύτηκαν και απέκτησαν μαζί τρία υπέροχα παιδιά, τον Άγγελο, τη Βαλέρια και τη Λάουρα. Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Γιάννη Λάτσιο πριν από περίπου τρία χρόνια, όταν και είχε καλεσμένο στην εκπομπή της τον Πέτρο Κωστόπουλο.



Πολύ συγκινητική εξίσου ήταν και η πρώτη της μέρα στην εκπομπή, μετά την γέννηση της μικρής Μαρίνας το 2015. Στις 11 Μαΐου η παρουσιάστρια επέστρεψε στο πλατό και ήταν μια κούκλα.



Λίγο πιο πρόσφατα έναν χρόνο πριν η μικρή Μαρίνα έκανε την εμφάνιση της στο πλατό της εκπομπής της μαμάς της μια μέρα που δεν είχε σχολείο. Η Ελένη πήρε στη δουλειά την κόρη της και ήταν απίστευτα χαρούμενη τη μέρα εκείνη.



Καπου στα μέσα Νοεμβρίου του 2019 μίλησε και για πρώτη φορά για τον γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο, με αφορμή μια δήλωση της Κατερίνας Στικούδη και του συζύγου της για τις βέρες. Όπως η παρουσιάστρια ανέφερε τότε, ο γάμος της ήταν θρησκευτικός και όχι πολιτικός όπως γραφόταν. Όσο για το θέμα με τις βέρες, τα λόγια της Στικούδη βρήκαν αντίθετη την Ελένη Μενεγάκη η οποία ανέφερε πως δεν βγάζει ποτέ τη βέρα από το δάχτυλό της, αλλά επίσης καθημερινά τσεκάρει και το χέρι του συζύγου της, Μάκη Παντζόπουλου για να δει αν τη φοράει. «Το έχω και πολύ ψυχολογικό, δεν θέλω να την βγάλω τη βέρα μου. Για να την βγάλω πρέπει να βγάλω και τον άνθρωπο».

Για το τέλος αφήσαμε τη στιγμή που ένα από τα παιδιά της κάποια στιγμή της έδειξε ένα βίντεο από το μαιευτήριο όταν εκείνη γέννησε τη μικρή Μαρίνα. Η παρουσιάστρια θυμήθηκε τη στιγμές αυτές και έδειξε να συγκινείται.