Η άφιλτρη φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή στην παραλία με μαγιό, θα σου φτιάξει τη μέρα

Η άφιλτρη φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή στην παραλία με μαγιό, θα σου φτιάξει τη μέρα

Τι άλλο να πεις για το κορμί της;

Τι και αν βρισκόμαστε ακόμη στον Μάϊο; Οι εξορμήσεις στην παραλία ξεκίνησαν από νωρίς και σε αυτό φυσικά συνέβαλε και ο καιρός, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα ζεστός όλο αυτό το διάστημα. Η Δέσποινα Βανδή εννοείται δεν άφησε ανεκμετάλλευτο το καιρό και έσπευσε με τους φίλους της στην παραλία. Κι εννοείται την είδαμε με μπικίνι.

Και το κορμί της μετά την καραντίνα ήταν αυτό ακριβώς που περιμέναμε να δούμε. Σε όλη την τη διάρκεια του lockdown δεν σταμάτησε λεπτό να γυμνάζεται και το αποτέλεσμα το είδαμε ιδίοις όμμασι στο Instagram account της. Πότε με το μαγιό της, πότε με καυτό σορτς, πότε με κολάν, το αποτέλεσμα είναι ένα. Η Δέσποινα είναι κορμάρα.

Και αυτό συνειδητοποιήσαμε για ακόμη μια φορά μέσα από το Instagram account της και τα story της, όπου ανέβασε ένα χωρίς κανένα φίλτρο. Εννοείται φορά μπικίνι, εννοείται είναι εντελώς αρετουσάριστη και εννοείται είναι πραγματικά κορμάρα. Λίγη ώρα πριν τη φωτογραφία αυτή μας έδειξε και ακόμη μία άσκηση που κάνει στο pilates προκειμένου να κρατάει σε φόρμα το κορμί της.

Είναι απλά φανταστική.



DPG Network