Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Ηλιάνα με τον Snik. Το story που του «όρμηξε» είναι η απόδειξη

Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Ηλιάνα με τον Snik. Το story που του «όρμηξε» είναι η απόδειξη

Ναι, είναι ένας έρωτας μεγάλος.

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, Ηλιάνα Παπαγεωργίου διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της και αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν κρύβεται. Τα επαγγελματικά της κυλούν πολύ καλά και η ίδια φαίνεται αισιόδοξη για κάθε τι καινούριο της επιφυλάσσει το άμεσο και έμμεσο μέλλον. Άλλωστε, ήδη έχουν γίνει οι ανάλογες συζητήσεις για την νέα σεζόν και αναμένουμε να δούμε σε ποιο κανάλι και σε τι εκπομπή θα την βρει η νέα χρονιά.

Όσον αφορά τα αισθηματικά της, διανύει και σε αυτόν τον τομέα μια υπέροχη περίοδο. Περιτριγυρίζεται από ανθρώπους που την αγαπούν και την προσέχουν. Μέσα σε αυτούς φυσικά είναι η οικογένειά της, οι φίλοι της αλλά και ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα, ο σύντροφός της SNIK.

Τι κι αν ο κόσμος παραξενεύτηκε που το μοντέλο ταίριαξε με τον γνωστό τραπερ, Ηλιάνα και Snik είναι απόλυτα ευτυχισμένοι και εξαιρετικά ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον. Αυτό αρκεί!

Πάντως οι δυο τους περνάνε όντως καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Ιδίως στο νέο τους σπίτι και να σου θυμίσουμε ότι κατά την διάρκεια της καραντίνας ανέβαζαν πλούσιο φωτογραφικό υλικό που μαρτυρούσε το πόσο ερωτευμένοι είναι, το τελευταίο όμως video στα insta stories της Ηλιάνας τα λέει όλα.

Ενώ ο Sink μιλούσε για τις εμφανίσεις του στο εξωτερικό η Ηλιάνα πήρε την πρωτοβουλία και του όρμηξε από εκεί που δεν το περίμενε.