Eva Longoria: Γιόρτασε την επέτειο γάμου της με ένα φαντασμαγορικό prive πάρτι! (photos+videos)

Eva Longoria: Γιόρτασε την επέτειο γάμου της με ένα φαντασμαγορικό prive πάρτι! (photos+videos)

Η διάσημη ηθοποιός ζει μια υπέροχη ζωή δίπλα στο σύζυγο και το παιδί της!

Η Eva Longoria είναι μια πραγματική star και ταυτόχρονα μια γυναίκα της διπλανής πόρτας, η οποία συνηθίζει να μοιράζεται στιγμές από τη ζωή της με τους followers της στο Instagram ανά πάσα ώρα και στιγμή. Την είδαμε εν μέσω lockdown να βάφει μόνη της τα μαλλιά της, στο σπίτι της, δείχνοντας βήμα-βήμα τη διαδικασία και πραγματικά ταυτιστήκαμε.

Τώρα, όμως, η Eva μοιράστηκε με τους θαυμαστές και τις θαυμάστριές ένα πολύ ευχάριστο γεγονός στη ζωή της. Η Λατίνα σταρ συμπλήρωσε τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου με τον σύζυγό της, José Antonio Bastón, και διοργάνωσε ένα φαντασμαγορικό prive πάρτι για να το γιορτάσει με την οικογένειά της.

Να υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Μάιο του 2016 σε ένα εντυπωσιακό κτήμα κοντά στη λίμνη Valle de Bravo στο Μεξικό παρουσία 200 καλεσμένων κάτω από άκρα μυστικότητα, έχει δει τη ζωή του να αλλάζει ολοκληρωτικά μετά τον ερχομό του γιου του και είναι στα καλύτερά του.

Η Eva, ο σύζυγός της και ο γιος τους έκατσαν αναπαυτικά στον κήπο τους και απόλαυσαν- από απόσταση- την τετραμελή ορχήστρα που είχαν κλείσει για τη συγκεκριμένη μέρα, λικνίζοντας το κορμί τους σε ρυθμούς flamenco. Η ηθοποιός δημοσίευσε πολλά στιγμιότυπα και βίντεο στο Instagram στα περισσότερα από τα οποία αποκαλούσε τον άντρα της ως «την καλύτερη ψυχή που έχει συναντήσει ποτέ στη ζωή της».

Όπως θα δεις στα βίντεο και στην παρακάτω gallery, η Eva Longoria ήταν απλή και συνάμα λαμπερή μέσα στο μαύρο, maxi φόρεμά της, ενώ απολάμβανε κάθε στιγμή του πάρτι.

https://www.instagram.com/p/CAeMpbzHnBM




Διάβασε ακόμα: Τι είπαν οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη για την αποχώρησή της από την τηλεόραση (photos+video)