Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μας δείχνει για πρώτη φορά τον έφηβο γιο της (photos)

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μας δείχνει για πρώτη φορά τον έφηβο γιο της (photos)

O οποίος της μοιάζει φοβερά!

H αλήθεια είναι ότι βλέποντας κανείς την Ντορέττα Παπαδημητρίου θα δυσκολευόταν να συνειδητοποιήσει ότι η γυναίκα αυτή έχει δύο παιδιά στην εφηβεία. Ή για την ακρίβεια θα ήταν δύσκολο να το φανταστεί αν τη γνώριζε τώρα. Διότι εμείς που την ξέρουμε-μέσα από τις δουλειές της-εδώ και πάρα πολλά χρόνια, γνωρίζαμε ότι είναι αυτό που λένε και οι γιαγιάδες... μικρομάνα.

Η αγαπημένη και πολύ εντυπωσιακή ηθοποιός, έχει αποκτήσει δύο γιους με τον πρώην σύζυγό της Κώστα Πηλαδάκη, οι οποίοι είναι ό, τι σημαντικότερο έχει στη ζωή της, και συχνά πυκνά εκδηλώνει τα τρυφερά της συναισθήματα μέσω social media.

Eκτός βέβαια από τρυφερή μητέρα, η Ντορέττα είναι και ένα άτομο με πολύ χιούμορ, κάτι που δεν διστάζει να δείξει και σε κάθε post που κάνει στο Instagram. Και ενώ σύυνήθως τη βλέπουμε να γυμνάζεται ή να ανεβάζει στιγμές από την επαγγελματική της ζωή, σπάνια έχουμε δει τα δύο της παιδιά, μιας και έχει φροντίσει να τα κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μέχρι σήμερα, όταν και αποφάσισε να ανεβάσει μία άκρως χιουμοριστική φωτογραφία με τον ένα της γιο, δεν διευκρινίζει αν είναι ο Διονύσης ή ο Φίλιππος μιας και τα δύο παιδιά έχουν λίγα χρόνια διαφορά, και δεν μπορέσαμε να μην παρατηρήσουμε την τεράστια ομοιότητα ανάμεσα σε μαμά και γιο!

Δες την παρακάτω gallery: