Το GNTM είναι παρελθόν: Η Μαρία η αγρότισσα βγήκε topless και τα ξεχάσαμε όλα

Το GNTM είναι παρελθόν: Η Μαρία η αγρότισσα βγήκε topless και τα ξεχάσαμε όλα

Βλέπεις κι εσύ ότι βλέπουμε;

Το ξέρεις ήδη αλλά θα σου το πούμε ξανά. Το Greece’s Next Top Model είναι ή ένοχη απόλαυσή μας, σε σημείο που όταν δεν είχε μπαίναμε ξανά στο YouTube να δούμε την επανάληψη του επεισοδίου. Είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης και τα νούμερα που σημείωνε σε κάθε επεισόδιο, μόνο χαρούμενους άφηναν τους υπεύθυνους προγράμματος.

Εδώ και δύο χρόνια αποτελεί ένα από τα καλύτερα τηλεοπτικά προγράμματα της prime time ζώνης και μόλις είδαμε από τα social media πως το reality μοντέλων επιστρέφει ξανά εννοείται χαρήκαμε απίστευτα. Και χαρήκαμε λίγο περισσότερο γιατί αυτή τη φορά θα έχει και αγόρια, και είναι αλήθεια πως ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον. Οι δύο σεζόν του reality μας άφησαν πολλά για να θυμόμαστε, και αναφερόμαστε κυρίως στα κορίτσια.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου για παράδειγμα ήταν ένα από τα κορίτσια που ξεχώρισε και όχι γιατί είχε τον κλασικό τύπο ενός μοντέλου. Η Μαρία η αγρότισσα όπως αρκετοί την αποκαλούν είναι ένα κορίτσι από την επαρχία που δούλευε στον πάγκο της οικογένειάς της στη λαϊκή πουλώντας μήλα. Το όνειρό της ήταν να γίνει μοντέλο και τα κατάφερε.



Μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model, στο οποίο και βγήκε τέταρτη κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της και να ασχοληθεί με το modelling. Η εξέλιξη της είναι τεράστια από τότε που μπήκε μέχρι και σήμερα και αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο Instagram account της για να πειστείς.

Την είχαμε δει πριν από μερικούς μήνες σε μία topless φωτό που είχε ανεβάσει στο προφίλ της, όμως αυτή που ανέβασε πριν από μερικές μέρες, πραγματικά μας τρέλανε. Ναι ήταν και πάλι topless, όμως η φωτογραφία της δεν είχε τίποτα προκλητικό ή πρόστυχο. Εμείς εστιάσαμε μόνο στους απίστευτα γραμμωμένους κοιλιακούς της, γιατί μόλις την είδαμε ξεχάσαμε ότι και αν θέλαμε να πούμε.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery.