Αυτή τη φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού από τον γάμο της δεν την είχαμε ξαναδεί

Αυτή τη φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού από τον γάμο της δεν την είχαμε ξαναδεί

Ήταν μια κούκλα

Ήταν 10 Ιουνίου του 2017 όταν η Δούκισσα Νομικού ανέβαινε τα σκαλιά στο εξωτικό παρεκκλήσι της Μυκόνου, λίγο πριν ενωθεί για πάντα με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη. Μόλις την είδαμε να ξεπροβάλλει με το νυφικό της δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη, πραγματικά μείναμε άφωνες. Ήταν τόσο όμορφη που δεν μπορούσαμε με τίποτα να το διαχειριστούμε.

Σχεδόν τρία χρόνια μετά η Δούκισσα Νομικού είναι πανευτυχής στο πλευρό του συζύγου της έχοντας αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά, τον Σάββα και την μικρή Αναστασία, που βλέπουμε κάθε τόσο στο Instagram account της. Δεν ξέρουμε με ποιον τρόπο θα γιορτάσει φέτος την επέτειό της, όμως θα είμαστε συντονισμένες στο Instagram για να το ανακαλύψουμε.

Το νυφικό της Δούκισσας ήταν πραγματικά ένα αριστούργημα, από αυτά που τα βλέπεις και νομίζεις πως έχουν βγει από κάποιο παραμύθι. Δεν ήταν πολύ φορτωμένο, ήταν απλό και το πίσω μέρος του με τα μικρά φιογκάκια ως το τέλος της φούστας ήταν ονειρικό. Τόσο που μας θύμισε πολύ το φόρεμα που έφτιαξε αρχικά για τον χορό στο παλάτι η Σταχτοπούτα.

Η παρουσιάστρια έκανε ένα early throwback στον γάμο της και ανέβασε πριν από κάποιες ώρες μια φωτογραφία στο account της από την προετοιμασία της, που δεν είχαμε δει ξανά. Σε αυτή τη βλέπουμε να φορά το νυφικό της και να έχει τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά, όπως ήταν το αρχικό πλάνο και πραγματικά δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της.

Τη φωτογραφία αυτή δεν την είχαμε δει ξανά και την ευχαριστούμε πολύ που μας την έδειξε γιατί είναι μια κούκλα.