Είδαμε τον Bradley Cooper με την κόρη του και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας

Είδαμε τον Bradley Cooper με την κόρη του και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας

Η νέα εμφάνιση του ηθοποιού που θα σε ξετρελάνει.

Ο Bradley Cooper ήταν ανέκαθεν ο εργένης του Hollywood που όλες ήθελαν. Ένας άντρας επιτυχημένος, με χιούμορ, και που κάθε φορά που εμφανιζόταν σε κάποια του συνέντευξη είχε ένα αδιαμφισβήτητο sex appeal που κέρδιζε τον κόσμο. Οι γυναίκες τον λάτρευαν κι οι άντρες τον ήθελαν για κολλητό τους. Ο ίδιος δε φαινόταν να ήθελε να κατασταλάξει σε μία γυναίκα και η μία σχέση του εμφανιζόταν μετά την άλλη στη δημοσιότητα.

Όλα άλλαξαν, όμως, όταν γνώρισε την Irina Shayk. Η καλλονή του έκλεψε την καρδιά το 2015 και μετά από δύο χρόνια μαζί, το 2017, υποδέχτηκαν στον κόσμο την κόρη τους, Lea de Seine. Οι ευτυχισμένες στιγμές της οικογένειας φαίνονταν σε κάθε της δημόσια εμφάνιση και το ζευγάρι είχε γίνει από τα πιο αγαπημένα της showbiz.

Μετά το A Star Is Born, όμως, το 2019, το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους. Κάποιοι το συνέδεσαν με τη μεγάλη χημεία που υπήρχε μεταξύ εκείνου και της συμπρωταγωνίστριάς του στην ταινία, Lady Gaga, αλλά μάλλον αυτό που φαίνεται να έγινε στρέφεται περισσότερο σε ασυμφωνία χαρακτήρων, παρά οτιδήποτε άλλο.

Παρά τον χωρισμό τους, όμως, το μοντέλο και ο ηθοποιός διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις για την κορούλα τους. Έτσι, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανατίζει στις πιο όμορφες στιγμές τους και μία συγκεκριμένη που κυκλοφόρησε με τον Bradley και τη Lea θα σε ξετρελάνει.

https://www.instagram.com/p/CAatZarhpqi


Ο 45χρονος ηθοποιός, λοιπόν, πήγε βόλτα με την κόρη του, φορώντας μάσκες για προστασία και τη στέκα της Lea στο κεφάλι του. Φυσικά, το θέαμα ήταν γλυκύτατο και μάλλον το κοινό του τον λάτρεψε λίγο περισσότερο.

Ας θυμηθούμε και μερικές από τις πιο ωραίες φωτογραφίες του με την Irina στην παρακάτω gallery.