Βlast from the past: Αναγνωρίζεις το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Βlast from the past: Αναγνωρίζεις το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Ποια γνωστή τραγουδίστρια είναι;

Το #tbt αν διαβάσεις ολόκληρο το ακρωνύμιο σημαίνει throwback Thursday. Και μπορεί κάποτε τα tbt να έμπαιναν στα social μόνο τις Πέμπτες, όμως πλέον τέτοιες φωτογραφίες διάσημων και όχι μόνο μπορείς να τις δεις οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας. Εννοείται βέβαια πως οι αγαπημένες μας είναι και θα είναι αυτές οι αναμνηστικές (παιδικές ή μη) φωτογραφίες των celebrities, τόσο της εγχώριας showbiz, όσο και αυτών του εξωτερικού.

Και μία τέτοια φωτογραφία είναι και αυτή που είδες μόλις λίγα λεπτά πριν στην κεντρική φωτό του κειμένου αυτού. Πάμε στοίχημα πως δύσκολα θα βρεις για ποια πρόκειται, και γι’ αυτό ίσως σε βοηθήσουμε λιγάκι. Είναι μία από τις αγαπημένες μας και καταξιωμένες στο καλλιτεχνικό στερέωμα τραγουδίστριες.

Δεν ανήκει σε αυτές του pop είδους, είναι λίγο πιο εναλλακτική και κλασική. Είναι όμορφη, ξανθιά και έχει απίστευτα υπέροχη φωνή. Η φωτογραφία αυτή είναι τραβηγμένη κάπου στη δεκαετία του 80’ ίσως μερικούς μήνες μετά την γέννηση της. Αν σκεφτούμε βέβαια πως εκείνη γεννήθηκε Φεβρουάριο και η φωτό είναι από καλοκαιρινές διακοπές πρέπει να είναι περίπου πέντε με έξι μηνών.

Την κρατάει ο μπαμπάς της στην αγκαλιά του, επίσης γνωστός συνθέτης, μουσικός, ηθοποιός και παρουσιαστής, και είναι ίσως μία από τις πιο όμορφες φωτό που θα μπορούσαμε να δούμε σήμερα. Έχεις μήπως καταλάβει σε ποια τραγουδίστρια αναφερόμαστε; Μήπως θα βοηθούσαμε την κατάσταση αν σου λέγαμε πως το όνομα της αρχίζει από «Ε» και έχει κάνει δύο εκπληκτικά ντουέτα, ένα με τον Πάνο Μουζουράκη, κι ένα πιο πρόσφατα με την Δήμητρα Γαλάνη;

Να δεις που έτσι κάτι πάει να γίνει. Και επειδή είμαστε σίγουρες πως τώρα στο τέλος κατάλαβες για ποια μιλάμε, μπες στη gallery, δες ξανά τη φωτογραφία και μάθε ποια είναι η εικονιζόμενη.