Η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε το τέλειο mini φόρεμα για τις απογευματινές σου βόλτες

Η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε το τέλειο mini φόρεμα για τις απογευματινές σου βόλτες

Είναι πραγματικά υπέροχο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι ένα κορίτσι πολύ όμορφο κι εντυπωσιακό και αποτελεί χρόνια τώρα αγαπημένη παρουσιάστρια της Ελληνικής τηλεόρασης. Μέχρι να φτάσει σε αυτόν τον τομέα, ωστόσο, το βιογραφικό της περιλάμβανε πληθώρα ασχολιών. Όταν ήταν μόλις 18 ετών, σπούδασε Υποκριτική για τρία χρόνια, δουλεύοντας, παράλληλα, σε τράπεζα για να πληρώνει τα έξοδα. Έπειτα ήρθαν τα πρώτα διαφημιστικά σποτ κι ακόμα πιο μετά η μετακόμισή της στην Αθήνα, όπου και σπούδασε Δημοσιογραφία.

Κάπως έτσι, τα χρόνια πέρασαν και η Σίσσυ άρχισε να συμμετέχει σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές. Στην αρχή, πιο υποστηρικτικά, στο πλάι ήδη φτασμένων παρουσιαστριών και, αφού το φυσικό της χάρισμα έγινε αντιληπτό, έφτασαν κι οι προτάσεις για να αναλάβει τα ηνία δικών της εκπομπών.

Σε αυτές είναι που την απολαμβάνουμε το τελευταίο διάστημα και τώρα, συγκεκριμένα, που μας υποδέχεται στο Έλα χαμογέλα αποτελεί την καλύτερη συντροφιά μας τα σαββατοκύριακα.

Πέρα από τον διασκεδαστικό της χαρακτήρα, όμως, αυτό που δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε είναι τα εντυπωσιακά looks που κάνει με τη βοήθεια της ομάδας της. Το Σάββατο (23/5), για παράδειγμα, η παρουσιάστρια επέλεξε ένα υπέροχο floral φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και κοντό μήκος που δεν πέρασε σε καμία περίπτωση απαρατήρητο.

Το εν λόγω σχέδιο κολάκευε απίστευτα το κορμί της και θα σου δώσει την τέλεια ιδέα για τις απογευματινές σου βόλτες.

Μπες στην παρακάτω gallery για να το δεις.