Η φωτογραφία της Adele πριν την ολική απώλεια κιλών που δεν είχαμε ξαναδεί

Η φωτογραφία της Adele πριν την ολική απώλεια κιλών που δεν είχαμε ξαναδεί

Έχει γίνει μια κούκλα

Η Adele Laurie Blue Adkins είναι μία από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες του Hollywood, πιο γνωστή με το καλλιτεχνικό όνομα Adele, και η φωνή της πραγματικά είναι φανταστική. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις να σου πούμε πως από την έναρξη της πορείας της ως τραγουδίστρια πολλοί δημοσιογράφοι της έχουν δώσει την ονομασία «Βασίλισσα της Σκηνής», ενώ έχει λάβει ακόμη δυο τίτλους, «Βασίλισσα της Soul» και «Πριγκίπισσα της Βρετανικής Soul». Συμπεριλήφθηκε μάλιστα στη λίστα «Πρόσωπα με τη Μεγαλύτερη Επιρροή Παγκοσμίως» που εξέδωσε το περιοδικό Time για το 2012.

Το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο «19» έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο στη Βρετανία, ενώ το δεύτερο της άλμπουμ «21», που κυκλοφόρησε το 2011, έγινε 14 φορές πλατινένιο στη Βρετανία και έσπασε το ρεκόρ παραμονής στην πρώτη θέση των αμερικάνικων charts, σε σχέση με τις υπόλοιπες κυκλοφορίες, την τελευταία εικοσαετία. Είναι η μοναδική καλλιτέχνης που κατέχει πωλήσεις πάνω από 3 εκατομμύρια μέσα σε ένα μόνο χρόνο, στη Βρετανία, ενώ έγινε η πρώτη εν ζωή καλλιτέχνης που έσπασε το ρεκόρ των Beattles, από το 1964, έχοντας ταυτόχρονα πρωτιά σε άλμπουμ (το 21) και τις δύο πρώτες θέσεις στα single (Rolling in the Deep και Someone Like You).

Η τελευταία χρονιά μετά τον χωρισμό της, θα λέγαμε πως την άλλαξε ιδιαίτερα, όχι μόνο σαν άνθρωπος που εξελίσσεται, αλλά και στην εξωτερική της εμφάνιση, αφού μετά την απώλεια των 45 κιλών είναι πραγματικά αγνώριστη. Την ημέρα των γενεθλίων της η star ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram account της, κάνοντας τους πάντες να παραληρούν.

Πριν από αυτή της τη φωτό όμως υπήρχε μια ακόμη από το διάστημα που η Adele έχανε κιλά, την οποία και δεν είχαμε ξαναδεί. Η φωτογραφία αυτή υπάρχει στο Instagram, σε αυτές που την έχουν επισημάνει, από κάποιο fanpage και είναι πραγματικά μια κούκλα. Φορά ένα μαύρο κοντό φόρεμα, έχει τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά, και αν και βρίσκεται ακόμη στη διαδικασία της απώλειας είναι υπέροχη.

Το γεγονός πως έχει αρχίσει και χάνει πάντως φαίνεται ξεκάθαρα στο πρόσωπό της. Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.