Δανάη Παππά: Το εκπληκτικό μαγιό που ανέδειξε το ηλιοκαμένο της κορμί

Δανάη Παππά: Το εκπληκτικό μαγιό που ανέδειξε το ηλιοκαμένο της κορμί

Η selfie της ήταν απίστευτη.

Είναι κάποιες φορές που παρακολουθείς μία σειρά, βλέπεις έναν/μία ηθοποιό που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην τηλεόραση και έχει τόσο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και αέρα που κάτι σου λέει ότι πρόκειται να μείνει για πολύ στη showbiz. Δεν είναι πολλοί που το καταφέρνουν, ωστόσο όσοι το κάνουν χαράζουν τη δική τους πορεία και, μετά, ο κόσμος τους λατρεύει για αυτό.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και η Δανάη Παππά. Η ηθοποιός, που έχει καταγωγή από την Κέρκυρα και το Αγρίνιο, από μικρή έδειξε ενδιαφέρον στις πιο καλλιτεχνικές ασχολίες, κάνοντας μαθήματα χορού και θεάτρου, ενώ η το μέλλον επιφύλασσε για αυτήν το άνοιγμα της πόρτας του modelling.

Όταν, λοιπόν, εμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά «Το Τατουάζ» και ανέλαβε τον ρόλο της Άννας Ραζή, το κοινό την ερωτεύτηκε, γιατί δεν ήταν μόνο το γεγονός ότι είχε ταλέντο στην υποκριτική αλλά και η εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση και το ταπεραμέντο που έβγαζε.




Πλέον, ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram έχει πάνω από 180.000 followers κι η ίδια φροντίζει να τους προμηθεύει με φανταστικό υλικό τόσο από τα επαγγελματικά της όσο κι από την προσωπική της ζωή. Την έχουμε δει σε καθημερινές της selfies, την έχουμε δει σε διακοπές σε κάθε είδους προορισμό και, τώρα, που η θερμοκρασία έχει ανέβει, ήρθε η εποχή να την απολαμβάνουμε ξανά με μαγιό.

Συγκεκριμένα χτες, η ηθοποιός πήγε στην παραλία και έκανε ένα story με το υπέροχο μαγιό που φορούσε και αναδείκνυε το ηλιοκαμένο της κορμί.

Μπορείς να τη δεις στην παρακάτω gallery.